Býk, Váhy a ešte... Patríte medzi znamenia, ktorým ide zarábanie peňazí naozaj ľahko?

Vytrvalosť, pracovitosť či dobré nápady? Ľuďom narodeným v niektorých znameniach sa peniaze zarábajú oveľa ľahšie ako ostatným.

26.04.2024 10:00
peniaze, žena, zarábanie Foto:
Peniaze sa na vás priam lepia?
debata

Lev

Fakt, že Kylie Jennerovej sa s jej podnikaním v kozmetike extrémne darí určite súvisí s jej šikovnosťou. Istú zásluhu však na jej úspechu v oblasti zarábania miliónov môže mať aj znamenie, v ktorom sa narodila. Lev je vodcovský typ a miluje súťaž. Rád podstupuje riziká, ktoré však predtým dôkladne analyzuje a odhaduje možné výsledky. Práve to ho robí tak úspešným v podnikanú. Peniaze rozhodne zarobiť dokáže.

Tanečnica Ivana Surovcová bola...
Herečka Anna Kadeřávková na českej premiére...
+7Speváčka Madonna na zábere z roku 2011 s...

Býk

Je múdry, trpezlivý a vytrvalý. Tvrdí, že tvrdo pracuje pre všetko, čo chce dosiahnuť. Ak veľký úspech neprichádza okamžite, Býk sa nijako nevzrušuje. Čaká a prispôsobuje svoje stratégie aktuálnej situácii. To privádza Býka v jeho podnikaní čoraz vyššie a vyššie. Mimochodom, aj zakladateľ Facebooku, Mark Zuckerberg, je Býk. A poriadny boháč.

Modelka Gigi Hadid sa niekoľko týždňov...
Moderátorka Jana Hospodárová.
+7Herečka  Jiřina Bohdalová.

Váhy

Optimistické a vyrovnané znamenie pôjde vždy svojou cestou, bez ohľadu na to, aká náročná sa javí. Váhy zostávajú vždy harmonické a šťastné. Táto sila spolu s mimoriadnou inteligenciou vedie väčšinou k úspechu u tých, ktorí sa narodili ako Váhy. So svojimi peniazmi zaobchádzajú veľmi opatrne a múdro. Napríklad Býk Ralph Lauren.

Ryby

Ryby sú veľmi kreatívne a vždy sa venujú svojej vášni. To ich robí obzvlášť úspešnými. Okrem toho je toto znamenie veľmi šarmantné a vždy získa obchodných partnerov na svoju stranu. Po peniazoch síce nijako zvlášť Ryby nebažia, ale dokážu byť úspešné v ich zarábaní. Ide im to ľahšie než ostatným.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #znamenia zverokruhu

+ Nevymýšľajte zbytočné aktivity, potrebujete sa upokojiť, vydržte.
Venujte pozornosť práci viac ako doteraz,...

+ Začnite piť dostatočné množstvo tekutín, vášmu telu to prospeje.
Ak niečo nefunguje presne podľa predstáv, je to...