Má 46, o 11 rokov mladšieho partnera a... slávna francúzska herečka je tehotná. Ktoré známe ženy rodili po 40-ke či 50-ke?

Poriadne prekvapenie aj pre najväčších fanúšikov si pripravila pred pár dňami známa francúzska herečka Virginie Efira.

30.05.2023 11:30
Virginie Efira a jej kolega Melvil Poupaud Foto: ,
Herečka Virginie Efira a jej kolega Melvil Poupaud na zábere z filmového festivalu v Cannes.
debata (2)

Hviezda filmu Bernadetta samozrejme nechýbala na filmovom festivale v Cannes. Niečo však bolo úplne iné. Efira je totiž tehotná. Hoci celý čas sa predvádzala v čiernych farbách a kúskoch z dielne značky Saint Laurent, jej tehotenské obliny nešlo už veľmi zakryť. Herečka svoje tehotenstvo potvrdila francúzskym médiám len deň pred štartom festivalu.

Karlie Kloss Čítajte viac Angelina, Karlie či Blake: Pamätáte si aj tieto brušká? Tehotné a nádherné dámy v Cannes, vyberte tú NAJ

„Najprv sme sa snažili všetko skrývať. Ale teraz už som s tým prestala,“ komentovala pôvabná blondínka, ktorej otcom dieťaťa je jej herecký kolega a životný partner Niels Schneider. Mladší od Efiry o rovných 11 rokov. Zatiaľ čo on má 35, Virginie oslávila začiatkom mája 46 rokov.

Tehotná herečka Virginie Efira v kreácii Saint...
Herečka Virginie Efira a jej kolega Melvil...
+8Herečka Halle Berry vyzerala úchvatne v kreácii...

V prípade jej tehotenstva určite trochu zaujme aj fakt samotného veku budúcej mamičky. Francúzska star, ktorá sa narodila v Belgicku, sa tak zaradí do skupiny budúcich matiek, ktoré si na dieťa trúfli aj po štyridsiatke. Vo filmovej brandži je ich niekoľko. Dieťa ako 46-ročná porodila herečka Halle Berry, ešte o dva roky viac mala v čase pôrodu druhého dieťaťa herečka Rachel Weisz.

zväčšiť Herečka Virginie Efira a jej partner - herec... Foto: SITA/AP, Lewis Joly
France Cesar Awards Herečka Virginie Efira a jej partner - herec Niels Schneider.

V zozname sú tiež dámy ako Gwen Stefani (44 mala, keď rodila tretie dieťa), Janet Jackson (tehotná vo veku 50 rokov) či modelka Christie Brinkley (44). Jednou z najstarších matiek, ktorá dieťa vynosila a porodila, bola v tom čase 54-ročná Brigitte Nielsen, v rovnakom veku priviedla na svet dieťa aj speváčka Gianna Nannini.

Monika Beňová benova Čítajte viac Čerstvá mamička Monika Beňová úprimne: Prvé dni s dcérkou? Toto prežíva

Zástupkyne v zozname má aj slovenská celebritná scéna. Vo veku 49 rokov rodila moderátorka Erika Judínyová a o tri roky viac mala dokonca politička Monika Beňová.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #vek #po štyridsiatke #Virginie Efira

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....