Princ William a jeho tri malé poklady oslávili Deň otcov, nezabudol ani princ Charles

Nielen na Slovensku, ale aj vo Veľkej Británii pripadol aktuálne nedeľňajší dátum 19. júna na oslavy Dňa otcov. Pripomenuli si ho aj členovia kráľovskej rodiny.

19.06.2022 15:37
Princ William Foto:
Princ William so svojimi troma deťmi - princom Louisom (hore), princeznou Charlotte a princom Georgom.
debata (1)

Na účte na Twitteri sa v nedeľu skoro ráno objavila fotografia britského princa Williama v spoločnosti všetkých troch jeho ratolestí – teda princov Georga a Louisa a princeznej Charlotte. Ako informuje britská CNN, ide o fotografiu z dovolenky v Jordánsku, ktorá vznikla už dávnejšie a z ktorej pravdepodobne pochádzala aj oficiálna fotografia použitá ako vianočná fotografia rodiny minulý rok. Tentoraz však na zábere chýba manželka a mama – vojvodkyňa Kate. Pravdepodobne ona stála za objektívom.

„Prajeme šťastný Deň otcov všetkým otcom a starým otcom po celom svete,“ napísali členovia britskej kráľovskej rodiny pri zábere, ktorý zachytáva šťastný úsmev na tvári budúceho britského následníka trónu. Ešte spokojnejšie však pôsobia práve jeho tri deti. Všetci traja súrodenci sa šťastne smejú, najmladší – princ Louis, ktorý sedí na otcových ramenách, ho drží za uši.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac To snáď nie, braček! Video s reakciou princa Georgea na bujaré správanie jeho malého brata Louisa baví Britániu

Na oslavu Dňa otcov však nezabudol ani princ Charles, otec Williama a Harryho, ktorý takisto využil sociálne siete, aby tlmočil svoj odkaz a zverejnil až tri fotografie.

Na prvej z nich je zachytený so svojím otcom – zosnulým princom Philippom. Na ďalšej zase s oboma svojimi synmi – fotografia pochádza z čias, keď boli obaja ešte deti. Tretí záber na Twitteri je venovaný otcovi Charlesovej manželky, vojvodkyne Camily. Budúca kráľovná na fotografii pózuje so svojím otcom, ktorý ju odviedol k oltáru na svadbe s princom Charlesom.

Mike Tindall musel pri sledovaní programu...
Princ George počas nedeľňajších osláv...
+13Princ Louis objíma svoju mamu Kate, vojvodkyňu...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #Twitter #rodina #princ charles #Deň otcov

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...