Chcete prežiť Vianoce s rodinou? A čo váš partner?

Vianočné zvyky zatiaľ meniť nechcete. Ako pozvať partnera k vám domov na sviatky?

14.12.2016 11:00
Vianoce, sviatky Foto:
Sviatky u vašej rodiny?
debata (1)

Nepostavte partnera pred hotovú vec. Ak ste naučená tráviť sviatky u vašich rodičov a žiadne zmeny zatiaľ neplánujete, povedzte mu to s predstihom. A keď tvoríte pár už nejaký čas a túžite ho pozvať k vaším rodičom, takisto túto možnosť prediskutujte skôr, než deň pred Štedrým večerom.

Ak však partner odmietne a na trávenie Vianoc s vašou rodinou sa necíti, akceptujte to. Nevytvárajte dusno len preto, že nechce a povedal vám jasné nie. Aj takýto posun vo vzťahu si žiada svoj čas. A zrejme vám dostatočne vysvetlí, prečo vaše pozvanie musí odmietnuť.

Ak nie je celkom rozhodnutý a skôr váha, skúste to cez vymenovanie vašich rodinných vianočných lákadiel. Spomeňte mu otca, s ktorým môže pri krbe popíjať domácu slivovicu či whisky, alebo vášho brata, ktorý fandí rovnakému futbalovému tímu ako on. A, samozrejme, kuchyňu vašej mamy vychváľte do nebies. Každopádne mu tak často, ako je to možné zdôrazňujte, že Vianoce u vás sú plné pohody. A že vaši blízki ho určite privítajú s otvorenou náručou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #Vianoce #sviatky #zvyky

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...