Sviežosť jari v interiéri, po akých doplnkoch siahnuť?

S príchodom jari začínajú do našich domovov prenikať veselé farby, kvety aj veľkonočné motívy.

09.03.2023 11:00
dekor, jar, prestieranie, stôl Foto:
Pozvite jar do vášho interiéru.
debata

Väčšina z nás si pod pojmom Veľká noc spomenie na kraslice, ktorých krása spočíva aj v lokálnych špecifikách. Každý región aj mesto má iné zvyky a existuje množstvo spôsobov zdobenia – od tradičného včelím voskom, vyškrabovaných či slamených vzorov až po moderné samolepky alebo batiku. Dnes si už ale môžete krásne zdobené vajíčka aj kúpiť, a to v mnohých farebných variantoch aj vzoroch.

zväčšiť Obrus na stôl, ASKO
dekor Obrus na stôl, ASKO

Na vstupných dverách sa pekne vynímajú v jarnom a predveľkonočnom období vence alebo závesné dekorácie. Pokiaľ chcete, aby vám kvetinové vence dlho vydržali, môžete zvoliť sušené alebo umelé rastliny, z ktorých sa dajú vytvoriť krásne jarné dekorácie, ktoré potešia vaše oči. Na stôl či komodu sa priam pýtajú prvé jarné kvety, ktoré sa môžu vynímať vo vázach a vázičkách takisto s príchu'tou prebúdzajúcej sa prírody.

Dekorácia, vankúš, ASKO
Obrus na stôl, ASKO
+13Dekorácie s príchuťou jari, Bonami.sk

Aj textílie už môžete vyberať s motívom jari a Veľkej noci. Obrusy s kvetinovou potlačou rozžiaria jedálenský stôl, dekoračné vankúše zasa spestria pohovku či kreslá v obývačke. Pohrať sa dá aj so závesmi, v čase prebúdzajúcej sa jari ich môžete vymeniť práve za kúsky s nádychom jari.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Veľká noc

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....