Adventný kalendár ako krásna dekorácia, vyrobte ho sama

Stačí pár papierových vrecúšok či kus efektnej vrecoviny a do výroby adventného kalendára sa môžete pustiť už dnes večer.

29.11.2017 15:00
debata

Použite špagát aj zopár prírodných ozdôbok z lesa a máte hotovo! Ak máte čas a dostatok fantácie, pohrajte sa aj s drobnými ozdôbkami, ktoré ho „vyšperkujú“. Takto vyrobený kalendár určite poteší vašu ratolesť, ktorá si aj vďaka nemu skráti nekonečný čas čakania na Štedrý večer a darčeky. Inšpirujte sa!

Tento kalendár je náročnejší na výrobu, ale... Foto: SHUTTERSTOCK
kalendár, dekorácia, Vianoce Tento kalendár je náročnejší na výrobu, ale zároveň je krásnou vianočnou dekoráciou. V malých krabičkách, ktoré sú zabalené do hnedého papiera a oviazané hnedým špagátikom, poschovávate drobné cukrovinky. Kalednár ešte vylepšíte, ak ho dozdobíte napríklad šiškami z lesa či vianočným pečivom.
V tomto prípade sú opäť v hre papierové vrecká... Foto: SHUTTERSTOCK
vianoce, advent, kalendár V tomto prípade sú opäť v hre papierové vrecká zavesené na špagátiku. Nie sú nijako špeciálne zdobené, len nálepkou s vianočným motívom. Kalendár poľahky zvládnete vyrobiť, potrápite s amožno len s tým, čím vrecká jednotlivých dní naplniť.
Efektná vrecovina sa hodí aj počas očakávania... Foto: SHUTTERSTOCK
Vianoce, advent, kalendár Efektná vrecovina sa hodí aj počas očakávania sviatkov. V kombinácii s červeným flisom a drevenými ozdobami vytvorí veľmi príjemnú dekoráciu v ktorejkoľvek miestnosti.
Vetvička, špagát a niekoľko vianočne... Foto: SHUTTERSTOCK
advent, kalendár, vianoce Vetvička, špagát a niekoľko vianočne vyzdobených papierových vrecúšok naplnených malými prekvapeniami. Kalendár jednoducho pripevníte na stenu v detskej izbe a vaša ratolesť môže odpočítavať dni do Štedrého večera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kalendár #Vianoce #advent

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...