Krásavec pri bazéne, nespútaný motorkár či elegán v obleku? Tieto podoby ženícha zo šou Ruža pre nevestu vás dostanú

Tomáš Tarr, tmavovlasý rodák zo Štúrova, sa stane novou hviezdou televízie Markíza - obzrite si ho!

27.02.2023 14:00
tarr - koláž Foto:
Tri podoby Tomáša Tarra pre šou Ruža pre nevestu.
debata

Už v piatok, 3. marca, sa na obrazovky Markízy dostane nová šou s názvom Ruža pre nevestu. Jej hlavnou hviezdou je rodák zo Slovenska, ktorý však dlhodobo žije v Thajsku – Tomáš Tarr. Pred kamerami si bude hľadať vysnívanú partnerku.

Podoby Tomáša Tarra pre šou Ruža pre nevestu.
Podoby Tomáša Tarra pre šou Ruža pre nevestu.
+3Podoby Tomáša Tarra pre šou Ruža pre nevestu.

Rodák zo Štúrova žije a pracuje v thajskom Bangkoku. Podniká v kreatívnom priemysle, kde má vraj množstvo klientov a stará sa predovšetkým o marketingovú podporu. 29-ročný Tarr priznáva, že účinkovanie v relácii berie tak trochu ako dobrodružstvo, ale rovnako aj ako skutočné hľadanie lásky.

ruža pre nevestu, tomáš tarr, Čítajte viac Markizácky ťahák ide do vysielania: Ako vyzerá šou po 17 rokoch? Kto je nový televízny miliónár?

Tmavovlasý Tomáš Tarr je aktívny aj na sociálnych sieťach a na svoje zábery rozhodne skúpy nie je, niektoré majú príchuť exotiky. Tarr sa netajú svojou vášňou pre rýchle stroje a tak ponúka svojim fanúšikom aj zábery na motorkách, ale pred objektívom často zhadzuje aj tričko či košeľu a pýši sa svojimi vypracovanými svalmi. Niet pochýb o tom, že urastený krásavec bude veľkým lákadlom najmä pre ženské publikum Markízy – pozrite si v našej galérii zábery sexi „ženícha“ – páči sa vám viac v obleku či v plavkách pri bazéne? Hlasujte!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ruža pre nevestu #Tomáš Tarr

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...