Zo švédskeho princa je rozkošný prváčik! So staršou sestrou už majú za sebou prvý školský deň, pozrite sa

7-ročný princ Oscar a 11-ročná princezná Estelle doprázdninovali. Vo Švédsku už žiaci vyrážajú do školy a výnimkou nie sú ani kráľovskí potomkovia.

22.08.2023 09:00
estelle, oscar Foto:
Švédsky princ Oscar a princezná Estelle.
debata

Dve ratolesti korunnej princeznej Viktórie a jej manžela, princa Daniela, sa obliekli do bledých farieb a zapózovali si bok po boku. Ako sa uvádza na oficiálnej stránke kráľovského paláca, Estelle nastupuje do piateho ročníka, jej mladší brat do prvého. Palác zverejnil niekoľko fotografií (preklikať šipkou), ktoré zachytávajú súrodeneckú dvojicu nielen počas prvého dňa školy, aj počas letných prázdnin. O niektoré zábery detí sa postarala ich mama, princezná Viktória.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kungahuset (@kungahuset)

Každoročne sa prvým škoským dňom princov a princezien pýšia aj iné kráľovské rodiny, výnimkou nie je britská či monacká.

sofia Čítajte viac Dokonalá prehliadka krásnych letných šiat v podaní švédskych princezien! Aj model z reťazca

14. februára 2009 fitness tréner Daniel Westling požiadal švédsku korunnú princeznú Viktóriu o ruku. 19. júna 2010 sa potom snúbenci postavili pred oltár a z fitness trénera sa stal švédsky princ. Ich príbeh, kedy si princeznú zobral za manželku „obyčajný“ muž, tak pripomínal modernú rozprávku. Viktória a Daniel vychovávajú spomínané dve ratolesti – princeznú Estelle (11) a mladšieho syna Oscara (7).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Oscar #princezná Estelle

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...