Prvé zábery ich malých pokladov! Takto slávne mamičky oznamujú svetu narodenie potomka, tu sú ich zábery z pôrodnice

Lucia Barmošová, Katarína Jakeš, Agáta Hanychová a ďalšie známe mamičky sa o svoje šťastie takto podelili s fanúšikmi na Instagrame. Tu sú prvé zábery ich malých pokladov.

15.08.2023 06:00
debata

Počas víkendu sa mamičkou stala modelka a niekdajšia playmate Eva Cifrová (40), ktorej dcérka dostala nielen meno svojho malého pokladu, ale pridala aj foto z pôrodnice. „Malinká Elaya je na svete. Narodila sa 13. 8. 2023 o 5:24 s váhou 4 270 gramov a dĺžkou 52 cm.“

Koncom júla sa šťastnou novinkou pochválila na Instagrame tanečnica Katarína Jakeš Štumpfová, ktorá sa preslávila účinkovaním v markizáckej šou Let's Dance. Sympatická blondínka sa pochválila záberom priamo z pôrodnice, v náručí drží syna, ktorý dostal meno Bruno. Pribudol k prvorodenej dcérke Izabele, ktorá sa narodila v roku 2019.

V apríli sa už trojnásobnou mamou stala česká modelka a herečka Agáta Hanychová. Dcérku porodila svojmu partnerovi, 54-ročnému moderátorovi Jaromírovi Soukupovi a dostala meno Rozárie Soukupová. Hanychová sa na Instagrame pochválila zábereom aj videom, ktoré ju zachytáva pár minút po pôrode s dcérkou v náručí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

V januári sa vytúženej dcérky dočkala moderátorka a dlhoročná tvár televízie JOJ, Lucia Barmošová, záber z pôrodnice poskytla fanúšikom na Instagrame televízie JOJ. Barmošová, ktorá sa mamou stala ako 40-ročná, zároveň prezradila, že dcérka dostala meno Dianka. Na prvej zverejnenej fotografii pózuje s dcérkou aj s partnerom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #pôrod #Agáta Hanychová #Lucia Barmošová #Katarína Jakeš

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...