Ako 65-ročná si vystrojila prvú svadbu! Známa nemecká moderátorka síce nebola nevesta v bielom, ale rozhodne očarila

V Nemecku obľúbená moderátorka Birgit Schrowange sa vydala.

05.08.2023 06:00
Birgit Schrowange Foto:
V Nemecku obľúbená moderátorka Birgit Schrowange.
debata (6)

Ako 65-ročná si vystrojila svadbu snov, na ktorej si nechala záležať. Vydávala sa totiž prvý raz, jej manželom sa stal dlhoročný partner, podnikateľ Frank Spothelfer (57). Zaľúbenci si svoje „áno“ povedali na výletnej lodi v Stredozemnom mo­ri.

„Premýšľali sme aj o veľkej párty na Malorke, ale potom sme sa rozhodli, že ju chceme mať len v úzkom kruhu. Veľmi intímna a taká, aby sme si mohli zachytiť každý moment pre seba. Naše deti – môj syn Laurin a Frankove dcéry Vanessa a Daniela – všetky sú už dospelé. Všetci sa na tomto výlete lepšie spoznali a hneď si porozumeli,“ opísala nevesta pre magazín Bunte.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BUNTE (@bunte_magazin)

Dvojica sa spoznala pred šiestimi rokmi na plavbe loďou, on bol na dovolenke s dcérami a ona so synom. „Bola to láska na prvý pohľad,“ spomínala Schrowange.

Na Instagrame sa už objavili aj prvé zábery zo sledovanej svadby. A čo mala 65-ročná nevesta na sebe? Outfit nevesty tvorili biele široké nohavice a biely top, cez ktorý mala oblečenú transparentnú, ľahkú blúzku efektne zdobenú farebnými kvetmi. Tá akoby korešpondovala so svadobnou kyticou, ktorú takisto na zverejnenom zábere vidieť. Dvojica spoločne krája svadobnú tortu a za novomanželmi je krásny výhľad na Stredozemné more. „Dlhé čakanie sa mi vyplatilo. Pre mňa prichádza to najlepšie na konci,“ povedala o svojom vstupe do manželstva moderátorka.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #nevesta #Birgit Schrowange

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...