Supermodelka Pořízková pre Pravdu: Bola som zradená, opustená a sama. Robila som všetko, aby som prežila

Človek by si mohol myslieť, že jej život je ako telenovela. A vlastne by možno ani nebol ďaleko od pravdy. Slávna supermodelka Pavlína Pořízková prežila toho aj za desať životov. Aspoň na chvíľu sa s nami o tom pozhovárala aj v relácii Ide o nás.

24.06.2023 00:00
debata (1)
IDE O NÁS s Pavlínou Pořízkovou
Video
Slávna supermodelka hovorí o láske, vzťahoch, starnutí či o tom, prečo je vzorom iným ženám.

Do Bratislavy pricestovala Pořízková predstaviť svoju novú knihu s názvom Bez filtra a podtitulom Tá dobrá, tá zlá a tá krásna.

Vďaka kráse sa v 80-tych rokoch stala jednou zo supermodeliek, v jednom čase dokonca ženou z brandže, ktorá získala najväčší kontrakt v dovtedajšej histórii (išlo o milióny od značky Estée Lauder). Jej popularitu akoby ešte povyšovala „exotickosť“ jej životného príbehu. Za rodičmi, ktorí utiekli z bývalého Československa do Švédska, sa dostala po niekoľkých rokoch protestov a početnej intervencii médií. Sama dnes hovorí, že sa jej nik nepýtal, či to chcela a mrzí ju, že ju odtrhli od milovanej babičky.

Pavlína Pořízková počas návštevy Bratislavy. Foto: Profimedia
Pavlína Pořízková Pavlína Pořízková počas návštevy Bratislavy.

Keď si ju všimli v modelingu, cesta ku sláve bola priam svetelnmou rýchlosťou. Objavila sa na titulnej strane magazínu Sports Illustrated a americkí muži jej volali na pevnú linku, aby ju pozvali na rande či trebárs na oslavu stužkovej. A potom sa vydala za rockera Rica Ocaseka, ktorý bol od nej starší o viac ako dve dekády.

Pavlína Pořízková na zábere z filmu Jej alibi v...
Pavlína Pořízková a jej manžel Ric Ocasek v...
+23Pavlína Pořízková a jej manžel Ric Ocasek,...

Dvojica dlho pôsobila ako idylický pár, hoci to, čo sa odohráva navonok, nemusí vždy odrážať realitu. V súkromí sa síce odcudzili, no zostali žiť pod jednou strechou. Ocasek však nečakane počas pandémie zomrel a po prvotnom šoku z úmrtia partnera, ktorého – ako sama hovorí – milovala, prišla ďalšia rana. „Pavlína, nedostane nič, lebo ma opustila,“ znelo v narýchlo zmenenej poslednej vôli.

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Hnev, zrada, smútok, mix emócií, ktorým musíte čeliť počas obdobia pandémie, keď sa nedokážete ani poriadne stretnúť s priateľmi. „Posledných päť rokov, čo som mala zlomené srdce a cítila som sa zradená a opustená. Všetky tie veci, som mala naraz. A posledné tri roky som robila veľa terapie, čítala veľa knižiek. Robila som všetko, aby som to prežila,“ povedala pre Pravdu Pořízková, ktorá je znovu vo vzťahu a zamilovaná.

zväčšiť Pavlína Pořízková a jej manžel Ric Ocasek,... Foto: Profimedia
Pavlína Pořízková a jej manžel Ric Ocasek Pavlína Pořízková a jej manžel Ric Ocasek, frontman kapely The Cars.

Ako sa dnes pozerá na lásku, čo sa zmenilo v jej živote a čo zmenila sama na sebe? Cíti sa byť vzorom pre iné ženy a myslí si, že by všetko bolo inak, keby jej zosnulý manžel ešte žil? Na všetko dostanete odpoveď, ak si pozriete našu reláciu Ide o nás, prípadne si vypočujete podcast.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Pavlína Pořízková #smrť blízkej osoby

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...