Vojvodkyňa Meghan ako ambasádorka luxusnej značky? Zmluva je na spadnutie

Od konca minulého týždňa je jasné, že britský princ Harry a jeho manželka Meghan ukončili viacročnú zmluvu ich spoločnosti Archwell Audio so streamovacou platformou Spotify potom, čo vznikla len prvá a posledná séria podcastov.

20.06.2023 14:00
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na archívnej snímke.
debata (1)

"Spotify a Archwell Audio sa po vzájomnej dohode rozhodli ukončiť spoluprácu. Na podcasty, ktoré vznikli, sú však hrdí,“ uvádza sa v spoločnom vyhlásení oboch subjektov – (viac čítajte nižšie).

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Čítajte viac Najprv veľké očakávania, teraz tvrdá rana. Princ Harry a Meghan končia, miliónov sa nedočkajú

Ako aktuálne informujú britské a americké médiá, na Meghan čaká iná lukratívna spolupráca – má sa stať novou reklamnou tvárou francúzskej luxusnej značky Dior. V apríli sa objavila správa, že vojvodkyňa Meghan podpísala zmluvu s hollywoodskou agentúrou William Morris Endeavour (WME). S touto agentúrou majú zmluvu aj hviezdy ako Dwayne „The Rock“ Johnson (51), Diane Keaton (77) alebo držiteľka Oscara Brie Larson (33).

zväčšiť Princ Harry a Meghan počas ich návštevy... Foto: SITA/AP, Kirsty O'Connor
Britain Platinum Jubilee Princ Harry a Meghan počas ich návštevy Británie na ďakovnej bohoslužbe.

Pohľad na iných ambasádorov luxusnej značky ukazuje, že Meghanina nová práca čoby ambasádorky značky Dior by sa aj finančne oplatila. Jennifer Lawrence (32) podľa „TMZ“ dostala za spoluprácu 15 miliónov dolárov, 60-ročný Johnny Depp dokonca 20 miliónov dolárov. V minulosti sa vojvodkyňa Meghan na verejnosti objavila aj v tejto značke, vďaka čomu by spolupráca vyzerala autenticky. Beatrice Borromeo (37), nevesta monackej princeznej Caroline, je tiež tvárou francúzskeho módneho domu. Meghan sa v modeli Dior ukázala napríklad na médiami ostro sledovanej ďakovnej bohoslužbe v londýnskej Katedrále svätého Pavla v júni 2022 – viac tu.

Aj Harry sa už v modeloch Dior objavil, oblek z tohto domu si obliekol na korunováciu kráľa Karola aj na súdne pojednávanie, ktoré sa koncom marca konalo v Londýne.

Britský princ Harry prišiel na londýnsky vrchný...
Britský princ Harry prišiel na londýnsky vrchný...
+7Britský princ Harry prišiel na londýnsky vrchný...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Dior #vojvodkyňa Meghan

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...