Tanečné looky s príchuťou retro! Loj či Bača, vyberte najlepšie zladený pár muzikálového kola

Muzikálové kolo oblieklo tanečné páry do kostýmov, ktoré pripomínali slávnych hrdinov - či už z divadelných dosiek alebo z filmového plátna.

19.03.2024 11:00
Juraj Loj a Natália Horváthová Foto:
Juraj Loj a Natália Horváthová v muzikálovom kole Let's Dance.
debata

Hravý Loj, romantický Jablonský či energiou prekypujúci Bača – všetci s príchuťou retro. Muzikálové kolo oblieklo tanečné páry do kostýmov, ktoré pripomínali slávnych hrdinov – či už z divadelných dosiek alebo z filmového plátna.

Let's Dance Čítajte viac Najskôr ho prirovnali k Paulovi Newmanovi, potom v Let's Dance skončil! Ostré slová adresoval Ďurovčík Dubayovej

Očarujúcu choreografiu na skladbu Singin’ In The Rain predviedol Jakub Jablonský spolu s Eliškou Lenčešovou. Ich slowfox podčiarkli aj kostýmy, ktoré sa pri dvojici niesli v žlto-hnedej kombinácii a mali retro príchuť. Vyladený do bodky si získali nielen divákov v hľadisku, ale aj porotu – nadšení zostali všetci.

Ján Tribula a Natália Glosiková  v 3. kole...
Tina a Vilém Šír v 3. kole  Let's Dance.
+7
Petra Dubayová a Matyáš Adamec  v muzikálovom...

Jurajovi Lojovi sa síce na parkete muzikálového kola darilo menej ako v predošlých častiach, ale hravý retro kostým takisto nešlo prehliadnuť – káro a bodky – tak kostyméri zladili herca a jeho tanečnú partnerku, Natáliu Horváthovú pre ich quickstep na skladbu „Na kolena“. Navyše, Lojov účes dokázal Adelu Vinczeovú vyprovokovať k niekoľkým vtipným poznámkam smerom k jeho efektnej vlne v strede čela.

zväčšiť Juraj Bača a Patrícia Piešťanská  v 3. kole... Foto: Markíza
Juraj Bača a Patrícia Piešťanská Juraj Bača a Patrícia Piešťanská v 3. kole Let's Dance.

A príchuť retro mali aj outfity Juraja Baču a Patrície Piešťasnkej, ktorí si zatancovali energický jive na skladbu z muzikálu Pomáda. Všetky páry si pozrite v našej galérii a hlasujte za ten, ktorému to kostýmovo ladilo v nedeľu večer najlepšie!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Loj #Juraj Bača

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...