Ak sa zjaví tento muž, Drexler nepozerá naľavo ani napravo!

Nielen Drexler, ale aj Helena Vondráčková zostala po výkone slovenského herca na parkete semifinále Let's Dance očarená. Ich slová hovoria za všetko.

01.05.2024 06:00
drexler Foto:
Tatiana Drexler počas semifinále Let's Dance.
debata

Skutočnosť, že Ján Koleník zostáva pre porotkyňu Tatianu Drexler kráľom kráľov, dokázala aj počas semifinále. Bol to práve víťaz 7. série, ktorý sa pridal k sambe, ktorú na parkete predviedli Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová. Strhujúci výkon tancujúcej trojice ocenila celá porota, dostali skvelých 40 bodov. Ale boli to práve komplimenty na adresu Koleníka, ktoré vyriekla Drexler. Ako úprimne priznala, svoju pozornosť zamerala práve na neho.

Ján Koleník, Jakub Jablonský  počas semifinále...
Ján Koleník, Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová...
+2Ján Koleník, Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová...

„Ja som sa dívala len na Janka, prepáčte. Na neho mi v latinsko-amerických tancoch nesiahajte,“ povedala s úsmevom po ich sambe. Ale meno Koleníka z jej úst odznelo aj v predošlých kolách, fakt, že ide o jej obľúbenca, Tatiana Drexler neskrýva.

Let's Dance Čítajte viac Komplimenty na jej adresu v nedeľu lietali jeden za druhým, ale divákom to nestačilo! Vstupenky do finále Let's Dance sú rozdané

Ale v nedeľu nezostala očarená len ona, pridala sa k nej aj hosťujúca porotkyňa, česká hviezda Helena Vondráčková. Po vystúpení spomínanej trojice smerovali slová pochvaly práve k obsadzovanému slovenskému hercovi. „Mám životný sen, aspoň raz si zatancovať sambu s Jankom Koleníkom,“ priznala nadšená speváčka.

zväčšiť Helena Vondráčková, Tatiana Drexler, Adela... Foto: Markíza
Helena Vondráčková Helena Vondráčková, Tatiana Drexler, Adela Vinczeová a Ján Ďurovčík počas semifinále Let's Dance.

Drexler už v minulosti pre Pravdu priznala, ktorý tanec pre ňu zostane nezabudnuteľným navždy. Áno, opäť je reč o kráľovi parketu 7. série a jeho výkone v pozícii súťažiaceho. "Ja si myslím, že nikto, kto je pravidelným divákom Let's Dance, nezabudne na jeho čaču. To bol podľa mňa svetový zážitok. On tú čaču zatancoval neuveriteľne dobre. Tým, aká je zrelá osobnosť, aj vzhľadom na jeho výšku, na jeho tanec nikto nezabudne. Človek nie je zvyknutý, aby sa takí vysokí ľudia tak dobre pohybovali.“

pocisková Čítajte viac Koleník a Pocisková v nedeľu odštartovali hotovú smršť! Záujem obrovský, ale... Mnohí fanúšikovia zostali sklamaní

Nedeľný návrat Koleníka na parket bol naozaj strhujúci, pozrite si v našej galérii, ako mu to v tanečnom kostýme pristalo.

Tanečnica Natália Glosíková.
Zora Czoborová medzi hosťami tanečnej šou Let´s...
+20Influencerka Naty Kerny medzi hosťami tanečnej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koleník #Tatiana Drexler