Bábätká roku 2021! Z potomkov sa tešia Nízlová, Kristína, Pagáčová a mnohé ďalšie

V roku 2021 potomkov privítali aj známe Slovenky či Češky - Veronika Nízlová, speváčka Kristína, moderátorka Diana Hágerová, herečka Dominika Kavaschová či topmodelka Karolína Kurková.

27.12.2021 07:00
kristína Foto:
Speváčka Kristína.
debata (1)

V novembri sa stala mamou Veronika Nízlová, členka hudobnej súrodeneckej dvojice TWiiNS. Na svet priviedla dcérku, ktorej dala meno Nea. V septembri sa druhého syna dočkala aj herečka Mary Bartalos.

DSC 3750 Čítajte viac Veronika Nízlová sa stala mamou! Prvé foto s malým pokladom

V máji sa dočkala prvého potomka česká hviezda Patricie Pagáčová, ako 32-ročná porodila dcérku, ktorá dostala meno Bibiana.

Začiatkom mája sa hviezda seriálu Oteckovia, herečka Dominika Kavaschová, dočkala svojho prvého potomka, dcérky. Tá dostala meno Maia.

Česká herečka Patricie Pagáčová posilní porotu Superstar. Čítajte viac Porotkyňa zo Superstar Pagáčová je už mamou! Touto vetou to oznámila svetu

Koncom marca sa z tretieho potomka potešila česká speváčka Klára Vytisková (35), niekdajšia porotkyňa zo SuperStar. Synček dostal nemo Alfons, ako informovala pyšná mama na Instagrame.

Herečka Zuzana Šebová, ktorú si diváci obľúbili v rámci komediálneho seriálu Horná Dolná, sa v apríli dočkala druhého potomka, Paľka.

Herečka Zuzana Šebová. Čítajte viac Zuzana Šebová je dvojnásobná mama, syn dostal krásne meno, ale... má to háčik

Slávna česká rodáčka, modelka Karolína Kurková, v apríli porodila svoje tretie dieťa. Dcérka dostala meno Luna Grace, ako slávna blondínka prezradila na Instagrame.

V marci porodila svoje prvé dieťatko moderátorka jojkárskej relácie Topstar, Soňa Skoncová. Meno jej pokladu? Ako uviedla k zverejnenej fotografii z pôrodnice, Robko.

Moderátorka Soňa Skoncová sa prišla pozrieť na prvé narodeniny kliniky krásy. Čítajte viac Z krásnej jojkárskej moderátorky je už mama! Tu je jej malý poklad

Zuzana Norisová sa vo februári stala hrdou dvojnásobnou mamou. Herečka známa zo seriálov Prázdniny či Milenky priviedla na svet dievčatko, ktoré dostalo meno Liliana.

Február sa niesol v znamení druhého potomka krásnej moderátorky Diany Hágerovej a Romana Juraška. Ich syn dostal meno Tristan.

diana hágerová Čítajte viac To je radosť! Diana Hágerová a Roman Juraško sú už dvojnásobnými rodičmi

Z detí sa tešili aj svetové celebrity či dámy z kráľovskej rodiny. V septembri sa stala mamou 33-ročná princezná Beatrice, na svet priviedla dcérku, ktorá je v poradí 12-tym pravnúčaťom kráľovnej Alžbety II. Jej sestra, princezná Eugenie, priviedla na svet synčeka vo februári. Lilibet „Lili“ Diana Mountbattenová-Windsorová, dcérka princa Harryho a vojvodkyne Meghan, prišla na svet 6. júna.

Beatrice Čítajte viac Do britskej kráľovskej rodiny pribudol ďalší člen! Princezná Beatrice je už mamou

Trojnásobnými mamami sa v roku 2021 stali krásne herečky Gal Gadot či Berguzar Korel.

gal gadot Čítajte viac Wonder Woman je trojnásobnou mamou! Unavená, ale krásna sa ukázala aj s malým pokladom

Britská supermodelka Naomi Campbell sa v máji stala vo svojich 50 rokoch mamou dievčatka. Z prvorodeného dieťatka sa v marci potešila modelka Karlie Kloss, v júli porodila dcérku nemecká modelka Toni Garrn, dostala meno Luca Malaika

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Diana Hágerová #Veronika Nízlová #speváčka Kristína #bábätká 2021 #Prehľad roka 2021

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...