Okrúhle narodeniny oslávila 22. mája. Krásna tvár a ešte krajšia postava ju však s vekom neopúšťajú. Ak si však myslíte, že za to všetko vďačí „len“ dobrým génom, ste na omyle. Ako sa slávna supermodelka stravuje a čo sa na jej tanier nikdy nedostane, to prezradil jej kuchár Sean John pre stránku pagesix. V jej jedálničku sa nenachádzajú mliečne výrobky, hydina či glutén, ale veľa korenín a byliniek.
„Varil som pre ňu viac ako desať rokov. Doma má svoje vlastné veci, ale ja som každý deň pripravoval naozaj dobré jedlo. Super čisté a skutočne zdravé. Ona je "I-tal“, čo je jamajské slovo pre čistý vegetariánsky štýl. Aj keď cestovala lietadlom, jedlo som pre ňu pripravoval ja. Nikdy nejedla jedlá, ktoré ponúkajú v lietadle," opísal kuchár.
Pre modelku pripravoval jedlá aj počas koronakrízy a pred časom opäť otvoril svoju reštauráciu. Z jeho jedálneho lístka si však čerstvá 50-nička nikdy neobjednáva. „Ona si v reštaurácii nikdy neobjednáva, neje to, čo je v jedálničku. Vždy mi povie: ‚Urob mi niečo, ale nie to, čo je v jedálnom lístku‘. Takže varenie pre ňu je vždy kreatívny proces.“
Ako dodal, modelka si potrpí na premyslené kombinovanie korenín a byliniek. „V ústach musí cítiť špecifickú chuť. Človek nemôže použiť len soľ a čierne korenie, čo aj tak nikdy nerobím. Jedlo musí obsahovať špeciálne vyberané koreniny a bylinky tak, aby boli chute vyvážené a lahodné.“
Sama Campbell v apríli prezradila pre „The Sun“, že obvykle je len raz denne. „Jem na obed. Obed je aj mojou večerou, pretože zvyčajne jem len jeden raz denne.“