Slávna Kaia Gerber: Niektoré veci sa v modelingu musíte naučiť sama

Narodiť sa v rodine slávnej topmodelky je určite veľká výzva. Môže to byť na príťaž, ale zároveň vám to môže otvoriť cestu aj k výnimočnej kariére. Ako v prípade Kaie Gerberovej.

10.11.2019 08:00
Topmodelka Kaia Gerber v kreácii z kolekcie... Foto: ,
Topmodelka Kaia Gerber v kreácii z kolekcie Moschino Jar/Leto 2020.
debata

Matkou tejto súčasnej topmodelky je slávna Američanka Cindy Crawford, jedna zo žien, ktorú svet ešte radil do éry supermodeliek a ktorá patrila kedysi k najslávnejším tváram planéty. Počas nedávneho spoločného interview pre magazín Vogue sa obe rozhovorili o svojich skúsenostiach s kariérou.

Kým Cindy prišla do sveta módy z prostredia absolútne „nepoškvrneného“ glamourom a svetom luxusu, pre Kaiu Gerberovú išlo o prirodzené prostredie. „Ak niekto mal ukážkový bod na to, ako tento svet funguje, bola som to ja. S mamou som trávila veľa času, takže, keď som vstúpila do sveta modelingu, viac menej som vedela, do čoho idem. Rozumela som tomu, čo ma zhruba čaká, na čo sa musím pripraviť,“ uviedla v rozhovore Kaia Gerber. „Ale rozhodne sú v tejto brandži aj veci, pri ktorých nezávisle od toho, koľko vám toho povedia vopred, musíte si ich odžiť na vlastnej koži,“ doplnila ešte 18-ročná kráska.

Modelka Kaia Gerber na prehliadke značky...
Modelka Kaia Gerber v kreácii Chanel Jar/Leto...
+9Modelka Kaia Gerber počas prehliadky značky...

Hoci veľa vecí sa mohla učiť od slávnej mamy, jednu oblasť museli prejsť spoločne a hľadať v nej správnu cestu. Boli to sociálne médiá. Pre Kaiu Gerberovú sú stelesnením toho, že sa dnes modelky stali pre svet omnoho prístupnejšími. Zároveň však priznala, že niekedy akoby oberali diváka alebo čitateľa o fantáziu, ktorú prinášali ešte slávne supermodelky.

„Dnes vidíte modelky od prvej minúty, čo ráno vstanú, až po poslednú minútu, keď si idú ľahnúť. Je skutočne milé ukázať svetu, že nevyzeráte celý čas ako na obálke Vogue, ale zároveň tu uberá trochu z toho čara. A tiež ponúka otázku, čo príde ďalšie,“ komentovala na tlačovej konferencii pre pozvaných Kaia Gerber.

Za čo je však rozhodne vďačná, je fakt, že ju modeling ešte viac zblížil s mamou Cindy Crawfordovou. Najprv si údajne musela vyšliapať cestičky sama, ale dnes už sa nebojí mamu pozvať na prehliadku a potom si s ňou vychutnať atmosféru či úspech večera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #modeling #rodina #úspech #sociálne siete #Cindy Crawford #Kaia Gerber

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....