Tajomstvo 40-ročného manželstva Samuela L. Jacksona odhalené. Tu je recept

V Hollywoode majú manželstvá a partnerstvá veľmi krátku životnosť. Až na pár výnimiek. Jednou z nich je Samuel L. Jackson a jeho žena LaTanya Richardson.

23.06.2019 14:00
Samuel L. Jackson a jeho manželka LaTanya... Foto: ,
Herec Samuel L. Jackson a jeho manželka LaTanya Richardson na premiére filmu Kong: Ostrov lebiek.
debata

Sú spolu takmer štyridsať rokov a ak sa chcete inšpirovať, podávajú jednoduchý a plne funkčná návod.

Zabudnite na teoretické rady

Internet aj magazíny sú prešpikované radami, ako si udržať vzťah, čo robiť, aby vaša vášeň, láska a vernosť nevyhasli. Často je to však len teória a vždy je lepšie priučiť sa od ľudí, ktorí nerobili chyby, ale svojim životom idú príkladom. Samuel L. Jackson a LaTanya Richardson dokázali byť spolu štyridsať rokov a to nie v bežnom živote, ale v Hollywoode, kde sú vzťahy také vratké ako počasie. Samuel L. Jackson pritom tvrdí, že nikdy nezapochyboval o výbere tej správnej dámy a aj vo svojej sedemdesiatke jej dal vyznanie lásky.

Vzťah musí byť prvoradý

Sedemdesiatnik Samuel L. Jackson pri premiére svojho nového akčného filmu Shaft dal vyznenie svojej manželke a otvorene povedal, že vzťahy v Hollywoode sa odlišujú od vzťahov inde. Sú často ako nástroj publicity, udržiavania sa v centre záujmu a toto presne on so svojou manželkou nikdy nepotrebovali. Miluje herectvo, tak ako LaTanya miluje divadlo a nepotrebovali publicitu, prvé stránky bulvárnych denníkov. Oni sa jednoducho mali radi a nikdy zo svojho vzťahu nerobili verejnú záležitosť. Celých 40 rokov pre neho bola ženou života a tak k nej pristupoval.

Oddelili seba a prácu

V princípe je jedno, či ste hviezda Hollywoodu alebo chodíte do bežnej kancelárie v malom slovenskom meste. Ako hovorí Samuel L. Jackson, oni vždy s manželkou oddeľovali prácu a ich vzťah. Keď sa stretli, boli len oni dvaja. Tým sa skončila práca, svet okolo a mohli venovať čas sebe a budovaniu lásky. Preto dokázali vydržať 40 rokov. Všetok čas, ktorý mali pre seba, investovali do vzťahu a nie do riešenia ich osobných záležitostí. Samuel L. Jackson preto radí, že ak chcete mať krásny a dlhodobý vzťah, vždy sa sústreďte na spoločný život a nie na veci, ktoré sa spoločného život netýkajú.

Šťastie nie je tam vonku

Mohli mať za štyridsať rokov mnoho vzťahov, ale oni si stačili. Už keď sa v roku 1980 zobrali, tak vedeli, že chcú ostať spolu, a tak k sebe pristupovali. Prešli hádkami, kolíziami, starosťami, ale vždy si nakoniec povedali, že hľadať lepšieho sa neoplatí. Pretože nikto by nebol lepší ako ten, koho skutočne ľúbia. A tak ostali spolu. Skúste to tak aj vy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Samuel L. Jackson

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...