Babičky a dedkovia z červených kobercov! Koľko vnúčat majú Sarandon či Hanks?

Slávne hviezdy sa po odchode z červených kobercov menia na "obyčajných" starých rodičov - a tešia sa zo svojich vnúčat.

01.05.2019 12:00
Herečka Susan Sarandon. Foto: ,
Herečka Susan Sarandon.
debata

Oscarový Tom Hanks je už dedko a to dokonca trojnásobný. V roku 2016 sa mu narodilo tretie vnúča – teší sa z troch dievčat. Po prvý raz sa z vnučky tešil ako 54-ročný. Zaujímavosťou je, že Hanks sa stal otcom ako veľmi mladý muž – mal len 21 rokov, keď do rodiny pribudol jeho prvý syn.

Pri príležitosti 7o. narodením princa Charlesa... Foto: SITA/AP
BRITAIN-ROYALS/CHARLES Pri príležitosti 7o. narodením princa Charlesa Clarence House zverejnil fotografiu kráľovskej rodiny. Zľava hore: Vojvodkyňa Kate s princom Louisom, princ William, princ Harry a vojvodkyňa Meghan, dole zľava: princ Charles s princom Georgeom, vedľa neho sedí vojvodkyňa Camilla a princezná Charlotte.

Princ Charles je bezpochyby jedným z najznámejších starých otcov – a to najmä preto, že životy jeho dvoch synov, princa Williama a princa Harryho sú extrémne sledované verejnosťou. Aktuálne sa teší z troch vnúčat – Georgea, Louisa a Charlotte, ku ktorým už čochvíľa pribudne ďalšie vnúča – potomok princa Harryho a jeho manželky, vojvodkyne Meghan.

Herečka Jane Fonda na vyhlásení cien Zlatý... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jane Fonda na vyhlásení cien Zlatý glóbus v roku 2016. Pod šatami skrývala obväzy. Herečka Jane Fonda na vyhlásení cien Zlatý glóbus v roku 2016. Pod šatami skrývala obväzy.

Hoci sedemdesiatnička Jane Fonda sa ako stará mama na červených kobercoch neprezentuje a stále stojí za obdiv najmä jej štíhla postavička, oscarová hviezda sa vyjadrila, že svojmu vnukovi, Malcolmovi Vadimovi chce byť tou najlepšiu babičkou na svete, pretože nie vždy bola tou najlepšou mamou.

Jim Carrey na udeľovaní hereckých cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jim Carrey Jim Carrey na udeľovaní hereckých cien "Britannia Awards" v Beverly Hills.

Naozaj mladým dedkom sa stal herec a komik Jim Carrey – v roku 2012 prišlo na svet zatiaľ jeho prvé a posledné vnúča, Jackson Riley Santana. Carey sa z neho tešil ako 47-ročný.

Bezpochyby jeden z najšarmantnejších predstaviteľov Jamesa Bonda, Pierce Brosnan, má už tri vnúčatá – teší sa z Marley, Isabelly Sophie a Lucasa.

Susan Sarandon na premiére komédie Matky... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Susan Sarandon Susan Sarandon na premiére komédie Matky rebelky: Šťastné a veselé v Los Angeles.

Susan Sarandon ako typická babička určite nevyzerá – aspoň súdiac podľa jej zvodných outfitov z červených kobercov. Pritom o zábery svojich vnúčat – Marlowe a Majora sa občas delí so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach.

Niekdajší sexsymbol sedemdesiatych rokov – Britka Jane Birkin (72), sa už teší z piatich vnúčat.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Hanks #Susan Sarandon #dedko #babka

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....