Pippa športuje aj v siedmom mesiaci tehotenstva! Tenis vymenila za plávanie

V júni mladšia sestra vojvodkyne Kate, Pippa Matthews opísala, že jej obľúbeného tenisu sa nevzdáva ani v tehotenstve.

06.08.2018 09:00
Pippa Matthews Foto: ,
Pippa Matthews a jej brat James Middleton na Wimbledone.
debata (2)

"Tenisová sezóna je plnom prúde. Ja, ako obrovská fanúšička a dlhoročná hráčka, nemôžem inak, musela som ísť na kurt a opatrne som hrala aj počas uplynulých mesiacov,“ napísala Pippa Middleton vo svojom pravidelnom stĺpčeku v magazíne Waitrose Weekend. Aby bola jej hra predsa len o čosi pokojnejšia, preorientovala sa na štvorhru. "Pri nej nemusí človek toľko behať sem a tam a celá hra nie je až taká intenzívna.“

Pippa práve začína tretí trimester tehotenstva a začína byť opatrnejšia. Ako aktuálne píše vo svojom stĺpčeku, prešla na plávanie. „Je upokojujúce vedieť, že plávanie je počas tehotenstva bezpečné bez toho, aby človek musel myslieť na spôsob plávania a bez toho, aby ho musel meniť,“ vymenúva výhody plávania v tehotenstve.

Skvelé podľa Pippy je aj to, že napriek tomu, že s pribúdajúcimi týždňami je čoraz ťažšia, vo vode sa tento pocit rozplynie. „Voda vám dáva ten povznášajúci pocit ľahkosti.“ Ako dodala, z vlastných skúseností už dokáže povedať, že plávanie je jedným z napríjemnejších športov, ktoré sa dajú robiť počas tehotenstva. Zároveň opísala, že pozitívne hodnotí aj ochladzujúci pocit, ktorý voda dokáže priniesť tehotným ženám.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #plávanie #Pippa Matthews

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...