Moderátorka Hana Zavřelová Gallová: V čom je lepšia ako jej manžel?

Manželia, známi z televíznej obrazovky JOJ-ky, Hana Zavřelová Gallová a Adam Zavřel, vychovávajú tri a pol ročného syna Matúška.

30.10.2017 17:00
debata

Sympatická moderátorka opísala, v čom je lepšia ona a v čom zasa jej manžel. „Musím sa pochváliť, ja som doma kráľovnou čítania. Matúško vyžaduje, aby som mu večer pred spaním čítala ja, pretože viem dobre meniť hlasy a to sa mu páči,“ opísala, ale zároveň dodala: „Čo sa zasa hrania a vymýšľania týka, v tom je žiadanejší manžel.“

K pravidelnému čítaniu Zavřelovú priviedla jej mama a o to isté sa snaží aj ona. „Čítam synovi odmalička a veľa, pretože je pre mňa dôležité, aby si knihy obľúbil. I keď viem, že u chlapcov je to trošku iné ako u dievčat, je to ťažšie. Aj v súvislosti s tým, že do našich životov vstúpil televízor a tak už musíme s manželom ustriehnuť, aby ho nepozeral dlhšie, než by sa nám páčilo.“

Moderátorka Hana Zavřelová Gallová (vpravo) so... Foto: Dušan Kittler
Hana Gallová Moderátorka Hana Zavřelová Gallová (vpravo) so synom Matúškom pokrstili knihu Sníček od Branislavy Hronskej (vľavo).

Jej top knihou detstva bola Pippy Dlhá Pančucha od Astrid Lindgrenovej. „Obľúbila som si ju aj preto, lebo moja mama prepožičala Pippy úžasný hlas. A hoci som už knihu skúšala čítať Matúškovi, ešte je na ňu malý.“ Podobe vraj musí dorásť aj na návštevu knižnice, ktorú majú blízko domu. „On je veľmi živé dieťa, tak sa bojím, aby celú knižnicu aj s policami nezbúral,“ dodala so smiechom.

Ako nadšená čitateľka detských kníh sa moderátorka stala krstnou mamou knižnej novinky Branislavy Hronskej, Sníček. Tá prichádza k malým čitateľom po úspechu rovnomenného detského seriálu z TV Rik.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hana Zavřelová Gallová #Sníček

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...