Moderátorka Kveta Horváthová si ako mama dáva pozor na to, čo dá na tanier svojej dcére. „Niekedy sa moja snaha stretne s väčším, inokedy s menším pochopením. Práve vnedávno som sa rozhodla, že trocha obmedzíme bielu múku a rafinovaný cukor, že ich občas prestriedame s niečím iným. Bola sezóna čerešní a moji rodičia majú záhradku, kde sa im ich tento rok urodilo veľa. Takže som si občas privstala a rodine na raňajky som upiekla čerešňovú bublaninu zo špaldovej a z ražnej múky. A na raňajky mala úspech!“
Celkovo však stravovanie neženie do extrémov. „Ak som pozvaná na oslavu, kde sa na mňa usmieva bravčové koleno s bielym chlebom, ochutnám. Takisto si z času na čas dám zákusok či deci vínka. Občasné stravovacie "zaváhania“ špeciálne neriešim," dodáva.
Článok vyšiel v novej ženskej prílohe Pravdy – v magazíne MiA.