Shakira je aj na súde za módnu ikonu. Nikto nerieši vinu či trest, ale čo si obliekla... z kabelky v jej rukách je hit

Kolumbijská speváčka Shakira uzavrela v pondelok dohodu so španielskou prokuratúrou, aby sa vyhla súdnemu procesu, v ktorom čelila obvineniu z daňových únikov vo výške 14,5 milióna eur. Počas pondelka kolumbijská rodáčka "triumfovala" hneď dvakrát.

23.11.2023 12:30
Shakira Foto: ,
Speváčka Shakira odchádza zo súdu v Barcelone oblečená od hlavy po päty v nežnej ružovej farbe.
debata

Podľa správy AFP s odkazom na vyhlásenie sudcu barcelonského súdu, súhlasila popová hviezda so zaplatením dvoch pokút v celkovej výške viac ako 7,7 milióna eur. V rámci dohody, ktorá znamená koniec súdneho procesu, obžaloba vymenila trest odňatia slobody za pokutu, uviedol sudca.

Shakira, najlepšie líčenie, MTV Video Music Awards Čítajte viac Som nevinná, opäť vyhlasuje slávna Shakira. V Španielsku jej ale neveria

Napriek tomu, že hviezda bude musieť načrieť poriadne do vrecka, dohoda so súdom je nepochybne pre ňu väčším víťazstvom ako keby jej hrozilo, že by mohla skončiť vo väzení. Mama dvoch synov odchádzala zo súdu bez vyjadrenia pre médiá, ale s úsmevom.

Speváčka Shakira prichádza na súd v Barcelone...
Shakira odchádza zo súdu v Barcelone. Jej look...
+4Speváčka Shakira v pastelovom ružovom kostýme a...

A práve jej prítomnosť, ale aj vzhľad na pondelňajšom pojednávaní hodnotia niektoré portály či fanúšikovia ako ďalší triumf. Štyridsaťšesťročná hudobná superstar dorazila v ružovom nohavicovom kostýme so slnečnými okuliarmi a kabelkou Le Bambino z dielne značky Jacquemus, farebne zladenou so zvyškom outfitu.

Shakira odchádza zo súdu v Barcelone. Jej look... Foto: Profimedia
Shakira Shakira odchádza zo súdu v Barcelone. Jej look sa stal diskutovaným a chváleným na sociálnych sieťach aj v médiách.

Viaceré španielsky píšuce médiá poukázali napríklad na to, aký elegantný a distingvovaný štýl si hviezda zvolila na svoju účasť na súde. Niektoré módniky ju dali svojim čitateľkám a čitateľom za príklad a podčiarkli monochromatický, veľmi elegantný a sofistikovaný štýl pre oficiálne udalosti. Objavili sa aj dohady o tom, že voľbou farby chcela hviezda podčiarknuť, že sa stále cíti byť „nevinná“. To už je však asi príliš veľa konšpirovania pri jednom módnom looku, ale ktohovie…

Charlize Theron Čítajte viac Ponožky do sandál ako neprípustné? Tak sa pozrite na jednu z najkrajších žien sveta... oscarová Theron vie, čo sa nosí a nebojí sa to použiť!

Zábery z barcelonského súdu a spred budovy budú však nepochybne skvelou reklamou pre značku Jacquemus a jej líniu doplnkov, ktorá sa už teraz teší veľkej popularite. Po zverejnení obrázkov kolumbijskej rodáčky vzrástol počet vyhľadávania ružovej kabelky z hladkej kože niekoľkonásobne. Model, ktorý mala Shakira, sa predáva za necelých 800 eur.

Topmodelka Sara Sampaio s kabelkou Frayme z...
Herečka Rebecca Hall pred prehliadkou značky...
+27Herečka Alicia Vikander pred prehliadkou Louis...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Shakira #dohoda #Kabelka

+ Robte to čo vás baví, avšak skúste to robiť v pohodlí domova.
Pozitívny prístup k práci otvorí nové možnosti,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...