Neustále ich porovnávajú, keď vyrazili do kostola, nemohli byť rozdielnejšie. Kate verzus Mary? Dánska princezná je fakt šik...

Len pred pár dňami sa konala tradičná vianočná bohoslužba v britskom Sandringhame, kde sa so železnou pravidelnosťou objavujú aj členovia britskej kráľovskej rodiny. Nie sú však jediní, ktorí sviatky svätia v kostole.

28.12.2023 00:00
debata (2)
Korunný princ Frederik a korunná princezná Mary... Foto: SITA/AP, Mikkel Berg Pedersen
Denmark Korunný princ Frederik a korunná princezná Mary Korunný princ Frederik a korunná princezná Mary počas príchodu na vianočnú bohoslužbu na prvý sviatok vianočný.

Aj dánsky pár, korunný princ Frederik a jeho manželka, korunná princezná Mary sa na prvý sviatok vianočný vydali na slávnostnú bohoslužbu. Nie s toľkou pozornosťou ako britský kráľ či princ William a princezná Kate. Ale najmä dámy sa porovnávaniu nevyhli.

832240154 Čítajte viac Minulý rok stačili náušnice za necelých 100 eur, lebo boli od Williama. A teraz? Princezná Kate si vzala klenot, ktorý vyslal odkaz do neba

Mary a Kate sa už niekoľko rokov objavujú spoločne v rozličných materiáloch – azda aj preto, že obe pochádzajú z neurodzenej rodiny, obe očarili príťažlivého a žiadaného princa a obe patria medzi mimoriadne elegantné dámy, ktorých štýl púta pozornosť. Na Vianoce však nemohli byť rozdielnejšie.

Princ George (vľavo), princ Louis a jeho...
Princezná Kate z Walesu a princ William kráčajú...
+12Zľava: Princezná Kate, princezná Charlotte,...

Princezná Kate sa objavila v Sandringhame v modrom kabáte Alexander McQueen a klobúčiku, ktoré doplnila semišovými čižmami. Celkový look pôsobil veľmi elegantne, ale niesol v sebe aj veľa britskosti, odkaz na tradičnejšie ladenú módu a výrazný štýl 41-ročnej Kate.

Princezná Kate na vianočnej bohoslužbe v... Foto: Profimedia
832240154 Princezná Kate na vianočnej bohoslužbe v Sandringhame.

Jej dánska „kolegyňa“, princezná Mary mala v tomto prípade navrch. Teda aspoň čo sa súčasného a moderného štýlu týka. Päťdesiatnička, ktorá je štvornásobnou mamou, sa obliekla do trendového nohavicového kostýmu z vlny, ktorý doplnila elastickým rolákom a semišovými čižmami na tenučkom podpätku. Výsledný efekt pôsobil mladistvejšie, viac šik a aj viac sexy.

Britain Royals Christmas Čítajte viac Ani mama Kate nemala šancu, princ Louis strhol na seba pozornosť počas vianočnej omše. Šibalský úsmev a za ručičky sa viedol s...

Hoci jej zábery sa nedostali k toľkým fanúšikom, ako to bolo v prípade britskej princeznej, my vám ich radi sprostredkujeme. Obe dámy vyzerajú výborne, ale o kúsok viac inšpirácie prinesie asi súčasnej modernej ženy práve dánska princezná. Zábery si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #štýl #princezná Kate #princezná Mary #bohoslužba

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...