Kráľovná elegancie? V Paríži jej stačí 48 hodín, ale Gwyneth ovládla luxusnú šou. Na prehliadke Chanel očarila pôvabom dcéra slávnej herečky

Týždeň prehliadok haute couture pokračoval aj druhým dňom programu. Predstavili sa počas neho módne domy ako Chanel či Armani.

24.01.2024 09:18
Gwyneth Paltrow (vľavo) a jej americká kolegyňa... Foto:
Herečka Gwyneth Paltrow (vľavo) a jej americká kolegyňa Dianna Agron pred štartom prehliadky Armani Privé.
debata (2)

V prvom rade módnej šou ateliéru Armani Privé sa usadila hollywoodska hviezda, herečka Gwyneth Paltrow. A išlo azda o najväčšiu medzinárodnú star, ktorá v utorok v Paríži bola. Blondínka priletela len na 48 hodín a čakať by ju mali ešte ďalšie prehliadky. U talianskeho majstra elegancie žiarila v decentnom a na pohľad triezvom nohavicovom kostýme. Ručná práca a strihové detaily kreácie však boli delikátne. Ako sa na couture patrí.

Zendaya Čítajte viac Takto ste Jennifer Lopezovú nikdy nevideli. Na parížskej prehliadke prekvapila. Zendaya ohúrila... konieckoncov, ako vždy

Okrem Paltrowovej sa medzi hosťami objavila aj nádherná Natalia Vodianova, ktorá je už tradične ozdobou prehliadok v Paríži. Konieckoncov, ako nevesta najbohatšieho muža Francúzska – je vydatá za Antoina Arnaulta, syna Bernarda Arnaulta, má k dispozícii naozaj tisíce, ak nie desaťtisíce luxusných modelov a výnimočné vzťahy s ateliérmi.

Podnikateľka a influencerka Kim Kardashian sa...
Podnikateľka a influencerka Kylie Jenner sa...
+33Do Paríža spoločne zavítali aj mama a dcéra -...

V utorok sa v Paríži konala aj prehliadka Chanel Haute Couture, ktorú otvárala herečka a modelka Margaret Qualley. Meno možno nenapovie toľko, ako keď vám prezradíme, že to je dcéra slávnej herečky Andie Macdowellovej, hviezdy hitu Štyri svadby a jeden pohreb.

Herečka Margaret Qualley na prehliadke Chanel... Foto: CHANEL
Margaret Qualley Herečka Margaret Qualley na prehliadke Chanel Haute Couture Jar/Leto 2024.

Margaret vyzerala ako víla, jej pôvab snúbený s dokonalou ručnou prácou dielní Chanel fungoval na móle, ale aj o pár minút neskôr, keď prišla pozdraviť fotografov a kolegov zo šoubiznisovej brandže. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #Armani Privé #Chanel #haute couture #Margaret Qualley

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...