Svadobný súboj roka! Rafinovane elegantný Dior kráľovnej Ranie kontra nežná róba Elie Saab princeznej Kate

Popri krásnej neveste jordánskeho princa, Radžwe Alseifovej, ktorá sa vydávala v bielych šatách módneho domu Elie Saab, sa aj pozvané dámy postarali o strhujúcu prehliadku rób.

02.06.2023 14:30
kat ekoláž Foto:
Jordánska kráľovná Rania (52) v modeli Dior, princezná Kate v šatách dizajnéra Elieho Saaba.
debata (2)

Ako zvyčajne, keď sa na akomkoľvek podujatí objaví britský kráľovský pár, to bola práve 41-ročná princezná Kate, na ktorú sa upínali oči celého sveta. Na svadbe roka zažiarila v jemnej ružovej róbe, ktorá pochádzala z rovnakého módneho domu ako svadobné šaty nevesty. Kate siahla po modeli s kvetinovou výšivkou a dlhými rukávmi od dizajnéra Elieho Saaba, nešlo však o žiadnu horúcu novinku. Ako píšu britské médiá, nádherná róba pochádza z kolekcie z roku 2017, manželka princa Williama ju však doposiaľ na verejnosti oblečenú nemala. Ako doplnok k nim zvolila výrazné náušnice a zlatú sponu.

Britský princ William a jeho manželka Kate  na...
Holandský kráľ  Willem-Alexander a kráľovná...
+13Švédska princezná Viktória a jej manžel, princ...

Jordánska kráľovná Rania (52), mama ženícha princa Husseina, prišla na obrad v modeli domu Dior. Čierno-zlatá róba z kolekcie Dior Couture Collection bola rovnako očarujúca ako rafinovaná, zdobená zlatou výšivkou. Kráľovná siahla po výrazných zlatých náušniciach, ktoré vynikli vďaka jej účesu a takisto zlatej kabelke.

Jordánsky korunný princ Husajn bin Abdalláh si...
Jordánsky korunný princ Husajn bin Abdalláh si...
+17Jordánsky korunný princ Husajn bin Abdalláh si...

Dánska princezná Mary prišla na obrad, ktorý sa konal v jordánskom kráľovskom paláci Zahrán v modeli Erdem. Holandská kráľovná Maxima zvolila modrý model z dielne Luisa Beccaria. Dámy si pozrite v našej galérii a pošlite hlas tej, ktorej to pristalo najviac!

Svadba jordánskeho korunného princa Husajna bin Abdalláha so saudskoarabskou architektkou Radžwou Alseifovou sa konala v jordánskom kráľovskom paláci Zahrán podľa tradičných islamských zvyklostí. Obrad sa nazýva katb al-kitáb a ide o podpis svadobnej zmluvy, ktorú okrem mladomanželov podpísali aj otcovia ženícha a nevesty.

Svadba roka je za nami - jordánsky princ sa oženil s krásnou architektkou
Video
Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jordánsko #kráľovná Rania #princezná Kate

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...