Žiaden botox, ale tváričku má bez vrások: Aké je tajomstvo nestarnúcej Salmy Hayekovej?

Je to priam neuveriteľné, ale mexická herečka Salma Hayek sa už prehupla vekom bližšie ku 60-ke. Miera údivu stúpne zakaždým pri pohľade na jej bezchybnú a mladistvo pôsobiacu pleť, o ktorej pritom hviezda vyhlasuje roky, že je bez vyhladzujúceho botoxu.

28.03.2023 09:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Samozrejme, mať takú krásnu pokožku v dobrej a mladistvej kondícii nie je len záležitosť genetického dedičstva, ktoré zjavne hrá v Hayekovej prospech. Hollywoodska megastar sa však roky spolieha aj na špičkové, hoci neinvazívne ošetrenie pleti, ktoré vraj pomáha jej tvári vyzerať o desiatky rokov mladšie ako je skutočný vek.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Berry, trblietavá sexy Salma aj nežná kráľovná Oscarov Yeoh - tu je 100 záberov oscarovej módy

Ako píše britský Vogue, známa hviezda je dlhé roky klientkou jedného z popredných odborníkov na ošetrenie pleti – dermatológa Ivána Pola. Ten stavia ošetrenie pokožky na neinvazívnych rádiofrekvenčných ošetreniach, ktoré pomáhajú nadvihnúť, spevniť, napnúť a celkovo zlepšiť zdravie pokožky.

zväčšiť Herečka Salma Hayek žiarila v kreácii Gucci. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Salma Hayek Herečka Salma Hayek žiarila v kreácii Gucci.

Ako už dávnejšie prezradil odborník pre portál módneho magazínu, výsledky jeho ošetrení sú dámami veľmi žiadané. „Na mojich ošetreniach je skvelé to, že môžete získať skutočne vypnutú tvár za 30 až 45 minút. Sú predovšetkým o vytvorení ostrej, definovanej čeľuste, vyvýšenej, vyrysovanej lícnej kosti a vytvarovaného obočia,“ komentoval Pol, ktorý s Hayekovou spolupracuje už roky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa IVÁN POL (@thebeautysandwich)

Herečka len nedávno zverejnila záber z dovolenky v Jordánsku, kde sa na zábere pozerá do slnka a podľa všetkého nemá na pleti takmer žiaden mejkap. Lepšiu reklamu si ošetrenia a biznis Ivána Pola, ktorého klientkami sú aj Jennifer Lopez či Kim Kardashian, asi nemôžu ani želať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Salma Hayek #čeľusť #ošetrenie pleti

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...