9 najlepších líčení z cien Grammy: Návrat 90-tych rokov, look a ĺa sexy Barbie aj gotický štýl

Viacero inšpirácií a estetických vplyvov z rozličných období sa dalo vidieť v líčení žien na cenách Grammy. Ktoré zaujali nás?

06.02.2023 12:30
Anitta Foto:
Brazílska superstar Anitta a jej dokonalé líčenie s vytieňovanými očami a nádherne krojenými perami.
debata

Zvyčajne píšeme o dámach, ktorých líčenie je decentnejšie, romantické, elegantné a často priam minimálne. Na hudobnom galavečere však takmer nič z uvedeného nemalo miesto. Alebo ho malo pomerne málo. Akcia je večerom odvahy a originality, umelkyne a pozvané dámy sa snažia zaujať aj úpravou účesov či mejkapom. Mnohým sa to naozaj podarilo.

Adele Čítajte viac OBRAZOM: Adele ako elegantná diva, Rexha ako z pánskeho magazínu, polonahý Styles a... prvá dáma USA prišla v zlate

Na červenom koberci sa dal pozorovať veľký návrat estetiky 90-tych rokov. Išlo najmä o výraznejšie kontúrky na perách nalíčených o odtieň alebo dva svetlejším rúžom, výrazný lesk na perách alebo dymové dramatické líčenie očí – predvádzala ho napríklad Paris Hilton (look ešte umocnila vyčesaným copom) ale tiež influencerka Emma Brooks.

Brazílska superstar Anitta a jej dokonalé...
Speváčka Beyonce si odnášala gramofónik Grammy...
+6Speváčka Olivia Rodrigo a jej minimalistické...

V trende 90-tych rokov sa prezentovala aj raperka Cardi B, ktorá navyše akcentovala aj farbu šiat výrazne nalíčenými viečkami s elektrizujúcou modrou očnou linkou. K dámam, ktoré zase využili popularitu a dramatický výsledok gotickej inšpirácie, sa pridala pre zmenu speváčka Doja Cat. Jej líčenie očí bolo malým umeleckým dielom, spojenie s natmavo narúžovanými perami a extravagantnou parochňou krátkych vlasov celkový dojem ešte zintenzívnilo.

zväčšiť Celebrita Paris Hilton predviedla na cenách... Foto: Profimedia
Paris Hilton Celebrita Paris Hilton predviedla na cenách Grammy typické líčenie v duchu éry 90-tych rokov.

Samozrejme, nechýbali ani na pohľad ľúbivé a priam ako maľované líčenia. Brazílska diva Anitta sa objavila s dokonalo vytieňovanými viečkami, pôvabne klenutým oblúkom obočia a bezchybne upravenými perami. Podobný typ líčenia volila aj britská speváčka Adele. Do zoznamu dám, ktoré určite stojí za to pozrieť si, sa dostala aj speváčka Taylor Swift, jej staršia kolegyňa Beyoncé alebo Olivia Rodrigo. Viac si pozrite v galérii, nižšie tiež nájdete galériu módy z červeného koberca 65. ročníka cien Grammy.

Britská speváčka Adele sa objavila na vyhlásení...
Speváčka Kacey Musgraves v kreácii Valentino.
+57Speváčka Beyoncé si prišla pre cenu v šatách...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton #Taylor Swift #líčenie #Grammy #mejkap #Doja Cat #Anitta

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...