TOP trojka z Miss Universe v plavkách? Formu má ukážkovú. Krásna Slovenka žiari v plavkách na sociálnej sieti

Ani promenáda v plavkách nechýbala na jednom z predkôl veľkolepého finále súťaže Miss Universe, ktorá sa konala počas uplynulého víkendu.

17.01.2023 00:00
Miss Venezuela Amanda Dudamel Foto:
Miss Venezuela Amanda Dudamel počas promenády v plavkách - jednej zo súťažných disciplín v Miss Universe 2022.
debata (1)

Samozrejme, bezchybná figúra v plavkách nie je na takejto súťaži hlavným atribútom na postup do výberu tých najkrajších dám. Tohtoročná TOP trojka, v ktorej sa napokon umiestnila Miss Venezuela, Miss Dominikánska republika a Miss USA, však určite nesklamala ani v prípade fyzickej prípravy a pôvabov v plážovej garderóbe.

Miss USA R'Bonney Gabriel Čítajte viac Toto je nová Miss Universe! Najkrajšou ženou sveta je Američanka, Slovenka či Ukrajinka ako bábiky

Všetky tri dámy sa podľa viacerých amerických médií blysli na prehliadkovom móle v deň, keď sa konala prehliadka modelov v bikinách. Väčšina finalistiek ju absolvovala s maľovanými a potlačenými jemnými pláštikmi, ktoré často niesli na seba aj odkaz na krajinu, odkiaľ finalistka pochádza, či na niečo osobné, čo vyznáva a čo by chcela porote tlmočiť.

Miss USA R'Bonney Gabriel, ktorá sa napokon...
Miss Dominikánska republika Andreína Martínez...
+2Miss Venezuela Amanda Dudamel počas promenády v...

Samozrejme, pohľad odborníkov, ale aj laikov smeroval aj k fyzickým preddispozíciám. Miss Venezuela a Miss Dominikánska republika bodovali na plnej čiare, keď v žiarivých farbách predviedli svoje štíhle a formované figúry.

Dvadsaťosemročná Miss USA R'Bonney Gabriel, ktorá sa napokon stala aj víťazkou svetového finále, dostala príležitosť predviesť sa v asymetrickom modeli plaviek s prestrihom, ktorý nechal vyniknúť jej ukážkovú vyšportovanú figúru.

Miss USA R'Bonney Gabriel reaguje na zisk...
Miss USA R'Bonney Gabriel reaguje na zisk...
+21Miss Ukrajina Viktoriia Apanasenko počas...

Samozrejme, medzi viac ako osemdesiatkou finalistiek z celého sveta, nechýbali ani zástupkyne Slovenska a Česka. Aj tieto dámy sa môžu pýšiť príťažlivými krivkami, ktoré dostali priestor v plavkách neónovej farby. V prípade trenčanskej rodáčky Karolíny Michalčíkovej, ktorá reprezentovala Slovensko, trochu zamrzí, že sa tvorcovia programu nerozhodli nechať ju obliecť si iný model plaviek. Žiarivý žltý jednodielny model predviedla so cťou, ale jej profil na Instagrame hovorí jasnou rečou. Michalčíková je typ na dvojdielne sexi plavky. Viac si pozrite na druhej strane.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #plavky #Miss Universe #postava #promenáda #Karolína Michalčíková

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...