Farebný comeback princeznej Kate v znamení červenej! Je to kabát na jeseň, máme 9 tipov

Obdobie smútenia po úmrtí britskej panovníčky Alžbety II. si vyžadovalo čiernu farbu. Teraz sa však vracajú farby. Medzi prvými po nich siahla princezná Kate z Walesu.

28.09.2022 07:00
princezná Kate z Walesu, princ William Foto:
Princ a princezná z Walesu počas návštevy RNLI Holyhead Lifeboat Station vo Walese. Princezná Kate sa vrátila ku farbám, svoj comeback odštartovala červeným kabátom.
debata

Manželka následníka trónu, princa Williama, navštívila spoločne so svojím partnerom v utorok Wales. Bola to prvá príležitosť, aby kompletne čierny look vystriedali farby. V tomto prípade – jedna a pomerne výrazná. Kate siahla po svojej obľúbenej červenej.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Na smútenie nie je čas! Usmiata Kate, energická princezná Anne - miláčikovia z kráľovskej rodiny už zarezávajú

Už v minulosti sa 40-ročná mama troch detí viackrát objavila na verejnosti v tónoch červenej farby, vystriedala žiarivú červenú, červenú s oranžovým nádychom, ale tiež bordové a vínové tóny. Voľba v rámci waleskej oficiálnej návštevy padla na striedmejší, no v žiadnom prípade nie tlmený alebo decentný odtieň červenej. Kate si obliekla kabát s výraznejším golierom v duchu 60-tych rokov a kontrastnými pozlátenými gombíkmi, ktorý jej siahal po kolená. Pod ním zostala pri čiernej farbe.

Princezná Kate z Walesu máva fotografom.
Kate, princezná z Walesu sa zhovára s...
+5Princ a princezná z Walesu počas návštevy RNLI...

Červená prišla len deň po tom, ako sa skončilo oficiálne smútočné obdobie siedmich dní od pohrebu kráľovnej Alžbety II., čiže princezná z Walesu mala svoju módnu voľbu starostlivo načasovanú.

724468480 Čítajte viac Jemné diamanty na čiernom kabátiku Charlotte! Čo znamenali? Ich odkaz je jasne čitateľný

Čo sa samotného kúsku a jeho farebnosti týka, niet pochýb o tom, že opäť môže byť jedným z trendov jesennej a zimnej sezóny. Respektíve, jeho nadčasovou súčasťou, ktorá sa vracia v obmenách každý rok. Aj my sa vraciama s tipmi na červené kabáty z aktuálnej ponuky značiek dostupných na slovenskom trhu. Nech sa páči, inšpirujte sa s princeznou Kate aj s nami.

Dámsky červený kabát Bershka, predáva sa za...
Dámsky červený kabát Gant, predáva sa za 321,90...
+7Dámsky červený kabát Hugo Boss, predáva sa za...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #červená #trend #kabát #jeseň 2022

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...