Kardigan? Nosia ho aj najsexi ženy Hollywoodu! Na letné večery ako stvorený, tu je 9 tipov

Niet pochýb o tom, že leto sa prehuplo do druhej polovice. Nielen dátumovo, ale aj teplotami počas večerov. Nielen na ne je však určený kúsok z dámskeho módneho šatníka, ktorý vám chceme predstaviť.

16.08.2022 06:00
Eiza Gonzalez Foto:
Herečka Eiza Gonzalez sa objavila v uličkách Los Angeles v ležérnej kombinácii pleteného topu a kardiganu. Pochádzajú od španielskej značky Mango.
debata

Teda, možno ho ani predstavovať nemusíme – kardigán by sa totiž asi našiel v nejednej skrini slovenskej fanúšičky módy. Pletený, bavlnený, z jemného strojového úpletu, alebo napríklad aj ručne háčkovaný. Ktohovie, aké verzie sú najobľúbenejšie. My aj s ohľadom na trendy medzi celebritami hlásime, že v kurze sú stále ešte tie ľahučké, padavé a pôsobiace ako súčasť letného šatníka.

Pletený kardigán Gina Tricot, predáva...
Lurexový kardigán Liu Jo, predáva sa v zľave za...
+7Úpletový kardigán s krátkymi rukávmi F&F, info...

Len nedávno sa v kardigane na jednom zo svojich „casual“ výletov po Los Angeles objavila mexická herečka Eiza Gonzalez. Kráska z hitov Bloodshot či Sanitka, ktorú najnovšie spájajú s hercom Jasonom Momoa, stavila na ležérnu kombináciu pleteného topu na tenkých ramienkach z identickej série ako jemný pletená kardigán. Aj v tomto prípade asi zaujme, že Gonzalez sa podobne ako tisícky iných žien oblieka aj u bežných značiek. Táto kombinácia pochádzala z dielne španielskej firmy Mango.

hm999 Čítajte viac Šortková mánia! Podľahnite jej s nami, máme tipy na krátke nohavice za pár eur

Výber kardiganov, ktoré môžete nosiť počas prvých chladnejších dní leta, alebo si ich nakombinovať ako súčasť večernej garderóby v letovisku či meste, je omnoho pestrejší. Objavujú sa kúsky z bavlny, saténu či hodvábu.

Popri klasickom jemnom strojovom úplete je populárny práve efekt háčkovania, ale tiež napríklad lurexové kúsky s trblietavým vláknom. Vo farebnosti potom bodujú pastelové tóny, ale tiež napríklad efekt batikovania. Výber nájdete v našej galérii.

VIDEO: Pozrite sa s nami na najkrajšie kráľovské róby

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #trend #večer #kardigan #Eiza Gonzalez #mall.tv #leto 2022

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...