Či máte 30 alebo 70, štíhly driek aj plné tvary - biele šaty pristanú každej dáme! Máme 15 tipov

Na prvý pohľad sa môže zdať niekomu nudná, no zdanie klame. A faktom je, že biela farba patrí k letu. Máte už šaty na horúce dni tohtoročných prázdnin? Ak nie, vybieliť sa môžete s nami.

22.06.2022 00:00
lindex6999 Foto:
Perforované biele midišaty Lindex, predávajú sa za 69,99 eura.
debata

Stávka na letné šaty bielej či bielej krémovej (smotanovej) farby patrí medzi tie so zaručenou výhrou. Napriek tomu, že to znie trochu klišéovito, biela farba je ideálnym spoločníkom do letných dní, keď už pokožka získava bronzový a opálený vzhľad. Samozrejme, nosiť bielu môžete po celý rok – ani v jednom jeho ročnom období však nebudete v nej vyzerať tak dobre, ako práve v lete.

Zabúdať netreba ani na praktický rozmer bielej v šatníku. Ak páli vonku slnko, biela farba je najpríjemnejšia na nosenie. V spojení s prírodnými a vzdušnými materiálmi, prípadne perforovanou bavlnou alebo madeirovou čipkou sa potom radí medzi vôbec tie najobľúbenejšie.

Dámske perforované šaty so šikmým zapínaním...
Nariasené midišaty na ramienkach H&M, predávajú...
+18Dámske biele šaty Mango s perforovaným vzorom....

Čo sa strihov týka, tie môžu byť naozaj rozmanité a je skôr na vás, aký najviac vyhovuje vám. Páči sa vám štíhla úzka silueta, stavte na tubové modely, ak máte rada uvoľnenosť a komfort pri pohybe, lepšie budú voľné šaty, či už s klasickým driekom alebo empírovým strihom a vyvýšeným driekom tesne pod prsami.

Matilda Anna Ingrid Lutz Čítajte viac Vravíme to rovno! Toto sú šaty, ktoré vládnu letu - jednoduché a také efektné

Nosia sa áčkové strihy, ale aj riasené modely, ktoré prinášajú do letného šatníka objem. Nie však architekturálny, ale odľahčený, jemný, vytvorený predovšetkým strihom a nie ťažkými materiálmi.

VIDEO: Letné šaty, ktoré chcete mať v šatníku!
Video
Video: Mall.tv

A keby vás to náhodou stále nepresvedčilo, vedzte, že na bielu vsadili aj svetoznáme dámy každého veku. Zoznam je početný, my si dovolíme upozorniť na slávnu speváčku a tiež sedemdesiatničku, ktorej vzhľad je inšpiráciou pre mnoho ďalších žien po celom svete. Viac na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #žena #Selena Gomez #Biela #Maye Musk #leto 2022

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...