Mladučké krásky, ale aj 70-ročná ikona uchvátili úpravou: Toto je 9 najlepších líčení cien kritikov

Líčenie a úprava účesu je povinnou jazdou v prípade veľkolepých spoločenských podujatí. Ako ju zvládli celebrity na cenách kritikov v Los Angeles?

16.03.2022 09:00
debata
Herečka Kathryn Newton s výraznými červenými...
Speváčka a herečka Selena Gomez s veľmi jemnou...
+6Herečka a modelka Margaret Qualley má krásnu...

Aj toto podujatie, ktoré v nedeľu nasledovalo po vyhlásení filmových cien BAFTA, sa doslova hemžilo krásnymi ženami. Ich vzhľad nebol len o luxusných šatách, ale aj dobre zvolenom mejkape. Tentoraz v záplave desiatok známych tvárí bodovali najmä zástupkyne mladšej generácie.

Či už je reč o Peyton Listovej, Margaret Qualleyovej alebo Selene Gomezovej – všetkým dámam príroda nadelila nielen pôvab, ale aj takmer bezchybnú pleť (teda dokonalé plátno pre šikovného vizážistu). V prípade všetkých troch pritom platilo, že odborníci skôr akcentujú ich prirodzenú krásu a len veľmi jemne zdôrazňujú prednosti ako sú mandľové oči, plné a krásne vykrojené pery alebo príťažlivo krojenú tvár s lícnymi kosťami.

zväčšiť Speváčka a herečka Selena Gomez s veľmi jemnou... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Selena Gomez Speváčka a herečka Selena Gomez s veľmi jemnou mačacou očnou linkou, ktorá jej pohľad ešte prehĺbi a dodá mu sexepíl. Zvyšok líčenia sa nesie v ružových a červenkastých tónoch.

Selena a Peyton patrili medzi dámy, ktorých pohľad zdobila výrazná očná linka. V prípade Seleny išlo o náznak klasickej mačacej predĺženej linky, ktorá pohľad prehlbuje a dodáva mu sexepíl, u herečky Listovej sa zase vizážisti vyhrali s formou a volili vizuálny grafický experiment.

Herečka a modelka Margaret Qualley, dcéra ikonickej Andie MacDowellovej, má krásu vrodenú. V jej prípade išlo azda o vôbec najprirodzenejšie líčenie – až sa zdalo, že sa jej štetec či pudrenka ani nedotkli.

Okrem mladých krások však bodovali aj staršie dámy, medzi nimi napríklad sedemdesiatnička Jean Smart. Ako? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Selena Gomez #líčenie #mejkap #Critics' Choice Awards #Margaret Qualley #Jean Smart

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...