Krásna Britka si pre rolu v seriáli vydrela telo Pamely Andersonovej! Ako? Tréner to prezradil

Do záveru sa momentálne blíži seriál, ktorý už v čase svojho štartu zaznamenal slušnú kontroverziu. Zaoberá sa totiž búrlivým životom Pamely Andersonovej a jej dvojnásobného manžela - hudobníka Tommyho Lee. V úlohe plavovlasej sexbomby zabodala britská hviezda Lily James.

10.03.2022 06:00
Lily James Foto:
Herečka Lily James ako Pamela Anderson počas nakrúcania seriálu Pam & Tommy. Vyzerala famózne a naozaj ako Pamela...
debata

Herečka, ktorej očividne nie je cudzie vyberať si diametrálne odlišné úlohy, sa pred kamerami premenila na ukážkovú plavovlasú sexy sirénu. Podľa viacerých divákov, ale aj fanúšikov Andersonovej, sa vizuálne stvárnenie Jamesovej radí medzi výnimočné. Nejde však len o maskovanie, ale tiež napríklad fyzickú formu. Britka, ktorá kedysi bola miláčikom v seriálovom hite Panstvo Downton, sa musela pre postavu jednej z najznámejších playmate, podrobiť tvrdému tréningu.

Herečka Lily James na prehliadke značky Versace...
Herečka Lily James v kreácii Del Core.
+6Herečka Lily James na premietaní seriálu Pam &...

Britský magazín Vogue oslovil herečkinho osobného trénera Matta Bevana, ktorý Jamesovej pomáhal s náročnou fyzickou prípravou. „Keď Lily mala hrať takú ikonu, bol tu obrovský tlak na to, aby vyzerala čo najviac ako Pamela," vysvetlil pre časopis Bevan. Hviezdu pochválil, že urobila obrovský kus práce. Na tréningoch, ale aj v zákulisí.

Na dosiahnutie ukážkového tela, ktoré v 90-tych rokov kanadská rodáčka Pamela Anderson predvádzala na stránkach magazínov a v seriáli Pobrežná hliadka, vraj vypracoval pre Jamesovú štvormesačný špeciálny program. Zaujímavosťou je, že tréningy prebiehali online, keďže v čase štartu realizácie seriálu sa začal v USA ďalší lockdown.

zväčšiť Herečka Pamela Anderson na zábere z roku 1995... Foto: FremantleMedia Ltd / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson na zábere z roku 1995 ako CJ Parker v seriáli Pobrežná hliadka.

„Museli sme byť kreatívni a použili sme ľahké činky, odporové pásy, posuvné kotúče a uteráky (áno, tie, ktoré používate na osušenie sa),“ citoval Vogue známeho trénera. „Potom sme upravili premenné, ako je tempo každého cvičenia, stabilita a rozsah pohybu,“ pokračoval Bevan, ktorý s Jamesovou cvičil 4– až 5-krát týždenne.

Štart sa pritom niesol v znamení správnej techniky, sústredenia sa na jednotlivé pohyby a osvojenie si správnych cvikov. "Potom sme prešli k sile celého tela, či už kruhovým tréningom, zvyšovaním jej sily a aeróbnej kondície,“ vysvetlil pre módnik tréner. Lily James robila 12 až 15 opakovaní väčších pohybov ako sú činky alebo mŕtve ťahy s pásmi, drepy s kettlebellom, kliky a tiež veslovanie). V tréningu pracovala aj s takými ťažkými závažiami, ako len mohla.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily James (@lilyjamesofficial)

Matt Bevan tiež prezradil, že cieľom bolo udržať a vybudovať Jamesovej čistú svalovú hmotu a zároveň schudnúť pár kilogramov. Aby to urobila čo najrýchlejšie a najefektívnejšie, striedala cviky na hornú (kliky) a dolnú (drepy) časť tela, aby sa krv rozprúdila po celom tele.

Bevan tiež pre Vogue prezradil, že je veľký fanúšik delených drepov, začlenil mnohé z nich (a ich variácie) do Jamesovej programu a pravidelne zakončovali lekciu aeróbnou aktivitou na posilnenie kondície na mini trampolíne.

Seriálový výsledok si môžete pozrieť, ak máte k dispozícii streamovaciu platformu, ktorá projekt Pam & Tommy vysiela. Výsledok obrázkový, ktorý vás možno inšpiruje rovnako ako zdieľané cviky, nájdete v našej galérii.

Mimochodom, jeden z najsexi lookov (už po nakrúcaní projektu) predviedla bývalá hviezda historického seriálu na prehliadke Versace. Aký? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tréner #chudnutie #Vogue #Pamela Anderson #sila #kondícia #Lily James #Matt Bevan

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....