Zendaya ako socha vytesaná zo žuly, divy v červenom aj striebre: Toto je 12 TOP šiat z Benátok

V sobotu svoje brány zatvoril jeden z tria najslávnejších svetových festivalov súčasnej kinematografie. Benátky nežili len filmom, ale aj módou.

13.09.2021 06:00
Italy Venice Film Festival 2021 Dune Red Carpet Foto: ,
Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Balmain.
debata

Červený koberec počas bezmála dvoch týždňov trvania prestížneho podujatia ozdobili mnohé známe krásky – nešlo však len o herečky, ale tiež zástupkyne sveta módy, ktoré pricestovali do mesta na vode ako ambasádorky kozmetických či odevných sponzorov.

Jedným z hlavných partnerov festivalu sa stala kozmetická značka Armani Cosmetics a vďaka tomu sa medzi hviezdami objavilo hneď niekoľko žien, ktoré líčili profesionálni vizážisti s produktmi značky a zároveň ich obliekol ateliér Giorgia Armaniho. Keďže išlo o výnimočnú akciu, aj odevné voľby boli tie najluxusnejšie. Išlo o modely značky Armani Privé.

Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel Haute...
Kate Hudson v šatách Valentino na premiére...
+9Herečka Melanie Laurent v kreácii Armani Privé...

V jednom z nich, kaskádach volánikov s našívanými flitrami, absolútne zaujala francúzska herečka Melanie Laurent takmer v závere festivalu. Medzi neprehliadnuteľné hviezdy patrila aj modelka Barbara Palvin vo vyšívanej kreácii s trblietavými motívmi a ručne tvorenými vzormi.

Jasným favoritom na červenom koberci bola tento rok aj červená farba. V modeloch rôznych odtieňov červenej a pestrých štruktúr materiálov, od flitrov, cez zamat až po jemnú čipku v červených tónoch, sa predviedli slávne herečky. Reč je napríklad o Zoe Saldanovej v modeli Dolce & Gabbana, Kate Hudsonovej v kreácii Valentino či Jessice Chastainovej v šatách Atelier Versace.

zväčšiť Herečka Dakota Johnson v kreácii z dielne Gucci. Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Italy Venice Film Festival 2021 The Lost Daughter Red Carpet Herečka Dakota Johnson v kreácii z dielne Gucci.

Pompézne spoločenské večery sa nezaobišli ani bez kreácií haute couture, záplavy lesku a flitrov a na pohľad luxusných modelov – jedným z ukážkových boli šaty Gucci, v ktorých sa objavila herečka Dakota Johnson, ale tiež model čipky s jemným strieborným leskom na princeznovskej róbe Chanel Haute Couture herečky Penelope Cruzovej.

zväčšiť Jessica Chastain v róbe z dielne Atelier... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Italy Venice Film Festival 2021 Scenes from a Marriage Red Carpet Jessica Chastain v róbe z dielne Atelier Versace počas MFF Benátky.

Absolútnou víťazkou festivalu v očiach módnych nadšencov sa však nepochybne stala herečka a speváčka Zendaya, ktorá v Benátkach predstavila film Duna. A na túto príležitosť ju jej štylista obliekol do šiat doslova ako odliatych na tele z dielne parížskeho ateliéru Balmain. Nik iný nebol taký uhrančivý ako práve hrdinka nového spracovania legendárnej Duny a aj nasledujúce dni Zendaya potvrdila, že je jednou z najlepšie oblečených žien planéty v súčasnosti. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Benátky #móda #herečka #Armani Privé #najlepší

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...