Biele tenisky nesklamú nikdy! Obuv, ktorá funguje so všetkým... máme 15 tipov!

Patria medzi vôbec najlepšie sa predávajúci typ tenisiek. Čo ich spája? Nuž, v základe vlastne biela farba. Neutrálna podoba bielych športových topánok totiž funguje v dnešnej móde naozaj na mnohých frontoch.

25.03.2021 06:00
shutterstock 1064155334 Foto:
Biele tenisky sú jeden z nesmrteľných typov obuvi v šatníku mužov aj žien.
debata

Popularita snehobielych či krémovobielych tenisiek nie je žiadnou novinkou. Akoby tenisová estetika, ktorej kedysi prepadla mládež v Londýne alebo New Yorku sa však postupne presunula z poľa športovej módy do každodenného života. Dnes sa biele tenisky nosia naozaj so všetkým možným.

Obuť si ich môžete k džínsom, teplákovej súprave, nohaviciam chinos, ale pokojne aj elegantným širokým nohaviciam. Hodia sa k sukni, šatám či dámskemu nohavicovému kostýmu. Obstoja dokonca aj pri nohavicovom overale, šortkách alebo dokonca plážovej výbave, zvyčajne v kombinácii bikinového topu a denimových šortiek. Skrátka, čo tým celým chceme povedať, ide o naozaj univerzálny kus obuvi.

Herečka Jennifer Aniston dokazuje, že biele... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Jennifer Aniston na akcii WE Day California. Herečka Jennifer Aniston dokazuje, že biele tenisky fungujú aj so sakom.

So železnou pravidelnosťou sú teda súčasťou nových kolekcií a ich modely nájdete v ponuke azda každej známejšej značky, či už ide o tovar z mass-marketu alebo produkty luxusnejších línií a butikových výrobcov obuvi a doplnkov.

Samozrejme, ani biele tenisky neobchádzajú trendy. Pred pár rokmi to bola popularita tvaru a strihu či hrúbky podrážky inšpirovaných osemdesiatymi rokmi, tento rok sa napríklad ku slovu dostávajú masívnejšie (zvyčajne gumené) podrážky, či už farbené na bielo alebo v kontrastnej typickej béžovej farbe kaučuku.

Jediná nevýhoda bielych tenisiek je ich udržiavanie. Aj tie najluxusnejšie sa totiž opotrebúvajú pomerne ľahko. Biely materiál je ľahšie udržateľný, ak ide o textíliu alebo umelú kožu, v prípade kože je nutné poradiť sa priamo pri nákupe o najvhodnejších pomocníkoch na čistenie a udržiavanie stavu tenisky. Keby ste náhodou doma žiaden pár nemali, ponúka sa príležitosť využiť ponuku nových kolekcií. My sme z nej vybrali 15 modelov v rôznych cenových hladinách. Veríme, že sa s nami inšpirujete.

Dámske kožené tenisky Acne Studios, predávajú...
Dámske látkové tenisky s hrubšou podrážkou...
+12Dámske kožené tenisky All Saints, predávajú sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #Biela #tenisky #športová obuv

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...