Nový kabát má mať nápad! S našimi 9 inšpiráciami ho určite nájdete

Ľahký kabát, parka či trenčkot? Áno, to sú ideálne kúsky do jarných mesiacov, ktoré si budeme obliekať na cestu do práce či prechádzku (možno ešte stále v rámci výnimiek z pandemických opatrení).

10.03.2021 06:00
debata
Dámsky balónový kabát s krátkymi rukávmi COS,... Foto: archív značky
Dámsky balónový kabát s krátkymi rukávmi COS, predáva sa za 150 eur. Dámsky balónový kabát s krátkymi rukávmi COS, predáva sa za 150 eur.

Jedno však platí pre všetky spomenuté – ak chceme mať z módy a prípadne aj nového kusu odevu radosť, mali by sme staviť na taký, ktorý bude výnimočný a originálnejší než ostatné. Netreba pritom veľa, pretože niekedy stačí naozaj malý detail. Nájsť ho môžete napríklad v strihu, keď sa zvrchné odevy objavujú s výraznejšími rukávmi, zvýraznenými ramenami alebo napríklad asymetrickou dĺžkou predného a zadného dielu.

V hre sú aj rôzne aplikácie aj pridané detaily. Reč môže byť o našívaných korálikoch, ktoré lemujú golier, ale tiež epolety na pleciach. Povrch materiálu môže zostať v jednoliatej farbe, ale pokojne ho môže zdobiť grafický, abstrakný vzor. Alebo napríklad prešívanie! To bolo, mimochodom, jedným z kľúčových trendov aj počas nedávneho týždňa módy v Miláne – už s kolekciami na jeseň a zimu 2021. Takže vlastne nákupom takého kúska zabijete „dve sezóny jednou ranou“.

Pri farebnosti je to len na vás, ale my odporúčame inklinovať k jemnejším a svetlejším farbám. Béžová, telová, piesková či svetlosivá sa dobre kombinujú, no zároveň už nepôsobia tak ťažkopádne v jarných mesiacoch ako klasický kabát v čokoládovej či baklažánovej farbe.

Z aktuálnej ponuky sme vybrali deväť tipov, ktoré vás možno inšpirujú. Nech sa páči, prezrite si ich v našej galérii.

Dámsky balónový kabát s krátkymi rukávmi COS,...
Dámska parka na zips, ktorý je zvýraznený logom...
+6Dámsky trenčkotový kabát z lyocelu Mango,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kabát #nápad #detail #originalita

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...