Tepláková nálada má aj trendovú príchuť! 12 tipov na luxusný home office

Pri teplákoch si ešte stále mnohí z nás predstavia vyťahaný kus odevu, v ktorom sa ukrývame pred zrakmi okolia za štyrmi stenami príbytku.

22.10.2020 07:00
debata (1)
Dámske teplákové nohavice s pruhom všitej... Foto: archív značky
twinset123 Dámske teplákové nohavice s pruhom všitej syntetickej čipky. Predáva Twinset za 123 eur.

Áno, aj tak môže vyzerať alternatíva domáceho oblečenia, ale faktom je, že posledné roky priniesli v tejto špecifickej oblasti športových a domácich odevov skutočné zmeny. Športovou estetikou ovplyvnená módna produkcia si najprv našla cestičku do každodenného odievania, aby sa následne objavila veľmi špecifická skupina takzvaného luxury loungewear. Teda domáceho oblečenia a odevov na voľný čas z vysoko kvalitných materiálov a v trendovom vyhotovení.

Okrem klasickej bavlny či syntetických materiálov sa začalo čoraz viac prihliadať na udržateľnosť, čo sa podpísalo napríklad na kolekciách z biobavlny, ľanových materiálov, ale aj recyklovaného polyesteru. Do domácich odevov zapojili výrobcovia aj luxus v podobe hodvábnych prvkov, čipky či kašmíru alebo merino vlny v samotnom ako základného materiálu na ich výrobu.

Samozrejme, takýto „upgrade“ sa premietol aj do cien športových kúskov, čo asi nebude už novinka pre žiadnu módnu maniačku. Najmä mladšieho ročníka. Tie totiž veľmi často investujú práve do prémiových modelov mikín, teplákových nohavíc či vest alebo športových búnd.

Je celkom pravdepodobné, že nasledujúce týždne, možno mesiace znovu strávime viac času doma ako v práci. A v takom prípade sa kvalitná, priam luxusná športová móda môže stať našim spoločníkom aj prostriedkom na nezameniteľný pocit komfortu. Máme pre vás 12 tipov, nech sa páči, inšpirujte sa s nami.

Dámskežlté tepláky Adam Selman Sport, predávajú...
Dámske tepláky Adidas by Stella McCartney,...
+10Dámske tepláky s detailmi zo saténu a zipsov,...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #trend #športové oblečenie #tepláky #home-office #jeseň 2020

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...