Čo si obliecť, keď udrú horúčavy? Šaty na ramienkach! Máme pre vás tipy

Horúčavy v posledných dňoch udreli v plnej sile. Mnohí sa určite tešia. Ale len do momentu, keď príde otázka, čo na seba. Máme tip!

31.07.2020 15:50
debata
Dámske minišaty na ramienkach Liu Jo, predávajú... Foto: archív značky
Dámske minišaty na ramienkach Liu Jo, predávajú sa v zľave za 109 eur. Dámske minišaty na ramienkach Liu Jo, predávajú sa v zľave za 109 eur.

V letnom období nepochybne ocenia najmä dámy šaty na ramienkach, ktoré odhaľujú ruky aj ramená a nechávajú voľné podpazušie. Samozrejme, nie sú žiadnou zárukou, že sa pri vysokých teplotách nebudete potiť. Ale rozhodne sú funkčné a pohodlnejšie, sú vzdušnejšie a praktickejšie. A v neposlednom rade sú aj vkusné a sexy.

Výber je vždy na danej nositeľke, my akurát môžeme poradiť, že hitom sú šaty na tenučkých, priam špagetových ramienkach. Jednému typu z nich, konkrétne takzvaným negližé šatám sme dokonca pred časom venovali samostatný článok. Popri špagetovom „negližé“ z hodvábu či saténu sa však nosia aj vzorované modely, objavuje sa káro, kvetiny, zvieracie vzory či napríklad efekt patch-worku.

V lete nechýbajú však ani hrubšie ramienka, ktoré pôsobia o niečo decentnejšie a zvyčajne sa spájajú s modelmi v romantickej nálade a vyhotovení z madeiry, bavlny či zmesových materiálov. Čo sa týka dĺžky, výber je len vo vašich rukách.

Vzdušné maxišaty či elastickejšie mini – skúsiť to môžete tak či tak, alebo so zlatou strednou cestou a elegantnou dĺžkou ku kolenám. Náš tip znie, voľte tunikové či áčkové strihy, voľné okolo pása. V teple to určite oceníte.

Dámske šaty na ramienkach Zara, predávajú sa za...
Dámske červené šaty na špagetových ramienkach...
+10Dámske vzorované šaty na ramienkach F&F,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #móda #horúčava #trend #ramienka

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...