Zázrak pre pleť s okamžitým účinkom? Ukrytý v ampuliach! Máme aj 11 tipov

O krásu pleti a mladistvý vzhľad sa snaží väčšina z nás. Niekedy to ide ľahšie, niekedy pomôže správna kozmetika, ale mnoho žien (aj mužov) má často pocit, že kozmetické produkty nefungujú podľa predstáv.

11.03.2020 07:00
pokožka - pleť - žena Foto:
S príchodom jesene by ste mali nabehnúť na denný rituál aplikovania prípravkov, ktoré vyšu pokožku vyživujú.
debata

Samozrejme, je dobré, aby boli realistické. Očakávať, že s kvalitným krémom omladnete o desať rokov, by bolo asi naivné. Najmä, ak napríklad ďalej pokračujete vo fajčení či prípadne pojedaní sladkého. Svoje urobí aj životné prostredie, alebo stres. Ale práve ako prvá pomoc a intervencia s vysokou prioritou prichádza potom starostlivosť koncentrovaná.

Áno, prvé, čo vám napadne, je asi sérum. Na pokožku pôsobí intenzívnejšie, odborníci ho často ponúkajú a odporúčajú ako základný kameň starostlivosti o pokožku. Ale nie je sérum ako sérum. Na trhu sú totiž produkty, ktoré sú ešte o niečo intenzívnejšie a ich efekt sa blíži dokonca k časovému údaju „okamžitý“.

V tomto prípade máme na mysli koncentrované ampule, ktoré si do svojho portfólia zaradilo za posledné roky mnoho značiek. Zámer je jednoznačný, takýto prípravok by mal naplniť okamžité očakávania zákazníčky a pleti priniesť v koncentrovanej podobe to, čo už nezvláda bežná denná starostlivosť.

Sedemdňový skrášľujúci program Lift & Plum Shot...
Ampulky pre intenzívnu obnovu pleti počas noci...
+8Intenzívny nočný prípravok Facial Care Renewing...

Hydratácia, regenerácia, revitalizácia. To sú slová, ktoré sa s podobnými prípravkami spájajú najčastejšie. K nim sa potom pridáva, samozrejme, liftingový efekt. Opäť so slovkom okamžitý. Nebudeme tvrdiť, že každý jeden takýto produkt funguje na sto percent. Aj výsledky štúdií, publikovaných laboratóriami či značkami samotnými, však naznačujú, že tieto „naboostované“ ampulky dokážu skutočne veľké veci. Pokožku naozaj vyhladia, jemné vrásky doslova zlikvidujú, pokožka pôsobí zdravo, sviežo, je jasná, na pohľad plnšia aj jemnejšia.

Táto intenzívna starostlivosť často prináša v jednej ampuli koncentráciu séra alebo cenných látok, ktoré sa v normálnom kréme nachádzajú v celom balení. Reč je napríklad o kyseline hyalurónovej, kolagéne, vitamínoch C a E. Je dobré ich zaraďovať do starostlivosti v čase, keď je vaša pokožka vystavená stresu, bojuje so zmenou ročných období či napríklad, ak sa potrebujete v rýchlom čase dostať do „vizuálne bezchybnej formy“ za krátky čas.

Niektorí odborníci ich odporúčajú aplikovať na noc, aby mohli pôsobiť počas spánku a regenerácie tela. Na trhu sú však už aj také, ktoré môžete používať ráno aj večer, prípadne ich používať ako základnú bázu počas niekoľkých dní. My sme vybrali z ponuky na trhu 10 tipov. Možno si medzi nimi nájdete práve váš zázrak.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starostlivosť #pleť #koncentrát #ampulka

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...