Kúsok, ktorý ju neomrzí! Princezná Mary opäť vytiahla jej biele šaty pre nevestu

Šik model značky Maria Fekih v hodnote takmer 2 800 eur má v šatníku dánskej princeznej špeciálne miesto.

27.10.2019 08:00
Mary princezná Foto:
Dánska princezná Mary v Tokiu s manželom, princom Frederikom.
debata

Dánska princezná Mary (47) svoje biele šaty, zdá sa, miluje! Šik model značky Maria Fekih v hodnote takmer 2 800 eur má v jej šatníku špeciálne miesto.

Model si pribalila aj na nedávnu cestu do Japonska, kde sa spolu s manželom, princom Frederikom, zúčastnila niekoľkých slávností a banketov na počesť nového cisára Naruhita. Korunná princezná v nich naozaj žiari vždy, keď si ich oblečie.

Dánska princezná Mary a jej obĽúbený model... Foto: Profimedia
Dánska princezná Mary Dánska princezná Mary a jej obĽúbený model značky Maria Fekih - zvolila ho aj počas nedávnej návštevy Japonska.

Zaujímavosťou je, že model je určený pre nevesty – model šiat Eshter je navrhnutý pre nevesty na večernú párty, ako sa uvádza na stránke predajcu. 4-násobná mama si však šaty volí na významné príležitosti, ktoré so svadbou nemajú nič spoločné.

Pred rokom si ich obliekla na prestížne podujatie – udeľovanie dánskych ocenení s názvom „The Crown Prince Couple’s Awards“. K šatám vtedy zvolila zlaté lodičky. Na tejto voľbe nezmenila nič ani v Tokiu, lodičky v rovnakom odtieni predviedla aj na červenom koberci počas príchodu na slávnostný banket.

Korunný princ  Frederik a jeho manželka,... Foto: Profimedia
princezná Mary Korunný princ Frederik a jeho manželka, princezná Mary, na udeľovaní ocenení "The Crown Prince Couples Awards 2018" - v novembri 2018.

Rovnako ako pred rokom, aj teraz biely model ešte doplnila opaskom, vďaka ktorému zvýraznila svoj štíhly driek. Originál šiat sa totiž predáva bez opasku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Japonsko #princezná Mary #cisár Naruhito

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...