Farba, ktorú toto leto musíte ešte vyskúšať! Máme 12 pistáciových inšpirácií

Ak by ste toto leto mali vyskúšať ešte aspoň jednu farbu, ktorá nie je až takou častou súčasťou dámskeho šatníka, máme pre vás jasný tip! Stavte na pistáciovú.

06.08.2019 07:00
debata
Kašmírový svetrík H&M, predáva sa za... Foto: archív značky
Kašmírový svetrík H&M, predáva sa za 69,99 eura. Kašmírový svetrík H&M, predáva sa za 69,99 eura.

Zelenkavý odtieň s pastelovým vyznením sa zaradil aj vďaka slávnym dizajnérskym menám k populárnym farbám letných kolekcií. Farba pripomínajúca obľúbenú zmrzlinu nie je prvoplánovou stávkou na letný štýl, ale rozhodne v nej nezostanete prehliadaná.

Samozrejme, nájsť tú „pravú“ pistáciovú na pultoch nemusíte – v kurze sú aj odtiene šalviovej, pepermintovej či zelenej s béžovým základom. Kombinovanie takejto farby sa osvedčilo nielen s neutrálnymi tónmi, ale napríklad aj so snehobielou či potom napríklad so zlatou.

Pri pistáciovej farbe funguje kooperácia s opálenou letnou pokožkou, takže augustové obdobie bude pre vás to pravé orechové – bronz ste už nejaký nachytali a farba na koži vynikne. Ak sa necítite na výraznejšie plochy v podobe šiat alebo nohavíc, o slovo sa hlásia doplnky. Drobná kabelka výraznejšej zelenej farby, alebo našuchovacie šlapky či tenisky alebo mokasíny – to je alternatíva.

Čo sa týka pistáciových tónov, my sme pre vás vybrali niekoľko kúskov z výpredajových kolekcií, ale aj takých, ktoré sú už súčasťou nových kolekcií. Nech sa páči, tu sú!

Dámske minišaty Faithfull the brand, predávajú...
Dámska kabelka na dlhom ramienku z umelej kože....
+9Dámske oversized šaty COS, predávajú sa za 79...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #pistácie #trend #farba #leto 2019

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...