Tri módne podoby vojvodkyne Kate pre dostihy v Ascote! Čo ročník, to úspech

Dostihy v Ascote sú každoročnou očakávanou udalosťou britskej smotánky.

21.06.2019 09:30
debata

Niet divu, keďže ich zastrešuje britská panovníčka, kráľovná Alžbeta II., ktorú na podujatí možno každoročne vidieť. A spolu s ňou aj ďalších členov britskej kráľovskej rodiny, Kate a Williama nevynímajúc. Práve manželka princa Williama na seba každoročne strhne pozornosť – voľba jej šiat sa vždy teší enormného záujmu. Pozrite sa na jej módne premeny počas troch ročníkov prestížnych dostihov v Ascote.

Rok 2019 sa pre vojvodkyňu Kate v Ascote niesol v znamení trendového odtieňa baby blue. Šaty z dielne dizajnéra Elieho Saaba, ktoré doplnila klobúkom Philip Treacy, boli nádherné. Trojnásobná mama nezabudla ani na šperky, jej vzhľad dozdobili náušnice jej obľúbenej značky Kiki McDonough.

Vojvodkyňa Kate v Ascote v roku 2019 - šaty z... Foto: SITA/AP
vojvodkyňa kate Vojvodkyňa Kate v Ascote v roku 2019 - šaty z dielne dizajnéra Elieho Saaba.

V roku 2017 bola vojvodkyňa z Cambridge nekorunovanou kráľovnou tohto vyhľadávaného podujatia, ktoré je lákadlom pre fotografov. Tí sa tešia nielen na členov kráľovskej rodiny, ale aj na britskú smotánku. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge v roku 2017 žiarila v bielej kreácii Alexander McQueen. Jej voľba šiat z čipky bola naozaj na jednotku.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge žiarila v... Foto: Reuters, Toby Melville
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge žiarila v kreácii Alexander McQueen. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge žiarila v kreácii Alexander McQueen.

Rok 2016 sa pre Kate niesol takisto v znamení jemných tónov a čipky, kedy si manželka princa Williama vybrala jednoduchú čipkovanú kreáciu z dielne Dolce & Gabbana, k nej doladila klobúčik od Phillipa Treacyho. Nechýbal žiarivý úsmev, ktorý look peknej hnedovlásky dotvoril.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge stavila na... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge Vojvodkyňa Catherine z Cambridge stavila na jednoduché šaty Dolce & Gabbana a klobúčik od Phillipa Treacyho. A vyzerala opäť očarujúco.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #dostihy #Ascot

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...