Recept slávnej krásky na postavu? Denne drie, ale bez pohára vína to nejde!

Má príťažlivú figúru a asi ako každý v Hollywoode aj herečka Vanessa Hudgens sa o ňu patrične stará. Prezradila svoje tipy na tréning, ale aj jedálniček.

16.05.2019 07:00
debata
Herečka Vanessa Hudgens na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Vanessa Hudgens prišla v kreácii Cushnie. Herečka Vanessa Hudgens na archívnom zábere.

Niekdajšia hviezda projektu High School Musical, ktorú mohli slovenskí diváci nedávno vidieť v kinách v komédii Druhá šanca, má rada pohyb všemožného druhu. „Som verná pilatesu, joge a aj cvičeniu známemu ako SoulCycle – tým sa venujem už roky,“ uviedla hviezda pri príležitosti uvedenia nového vitamínového nápoja.

„To sú aktivity, ktoré na mojom tele fungujú najlepšie. Veľmi rýchlo nadobudnem svaly, takže cvičiť s činkami nefunguje vždy tak, ako by som chcela. Nechcem byť príliš svalnatá,“ vysvetlila Hudgens. Cvičenie je pre ňu o naťahovaní, spevňovaní a tónovaní a práve spomenutá trojica aktivít jej v tom pomáha najviac.

Dôležité podľa hollywoodskej herečky je venovať sa všetkému, z čoho má človek dobrý pocit. V tom spočíva jej základ životného prístupu. „Robte len veci, ktoré vás robia šťastnými,“ odkázala svojim fanúšikom.

Tých, ktorých zaujíma aj to, ako sa 30-ročná herečka stravuje, aby sa udržala vo forme, určite prekvapí jej zloženie jedálnička. „Raňajky sú zväčša miešané vajíčka so špenátom, avokádom, klobáskou z tofu a celozrnným toastom s maslom. K tomu banán a mandľové maslo,“ odtajnila Hudgens. „Obed alebo večera je zvyčajne veľký šalát, niekedy cestoviny alebo pizza. A pohár vína k tomu,“ dodala tiež a určite tak prekvapila.

Kým mnohé celebrity tvrdia, že alkohol obchádzajú práve preto, aby sa udržali v top forme, Vanessa Hudgens otvorene priznáva, že si ho dopraje. Základom je podľa nej však miera a, samozrejme, má aj dni, keď ho vynechá úplne.

VIDEO: Ako cvičia kvôli peknej postave missky?

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #víno #cvičenie #režim #jedálniček #Vanessa Hudgens

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...