Obyčajné biele tričko? Ani náhodou! Toto je 7 spôsobov, ako ho nosia celebrity

Je to jeden zo základných kameňov šatníka, ktorý však často podceňujeme. Nemali by sme - biele tričko má čo ukázať.

11.07.2018 07:00
debata
Modelka Ashley Graham tiež miluje obyčajné...
Herečka a modelka Vanessa Paradis na prehliadke...
+4Poľsko-talianska herečka Kasia Smutniak na...

Je to azda jeden z najjednoduchších kúskov garderóby – bavlnená klasika. Občas s inováciou v podobe pozmeneného materiálu či mierne variovaného strihu. Nech už je však kratšie, dlhšie, vyťahané alebo celkom na telo a elastické – biele tričko je právoplatnou súčasťou šatníka. A pri svojej jednoduchosti často prekvapí možnosťami variability a kombinovania.

Takýto jednoduchý kúsok si obľúbili aj svetoznáme celebrity – niektoré sú schopné biely bavlnený kúsok kombinovať s luxusnými kreáciami od značiek ako Chanel či Dior a Louis Vuitton, iné ho využívajú ako klasickú variáciu voľnočasovej garderóby – konieckoncov, aj celebrity sú len ľudia.

Nasledujúcich 7 dám vás však presvedčí, že (aspoň v ich prípade) sú to ľudia štýloví a hodní inšpirovania na módnom poli.

Kasia Smutniak

Poľsko-talianska herečka predvádza asi najklasickejšiu kombináciu – biele tričko a denimové nohavice. V jej prípade to bola voľba džínsov s vyšším pásom a v tzv. boyfriend verzii rovného strihu nohavíc. Postačil jemný šperk a výsledok je štýlový a pritom mimoriadne ležérny a mladistvý.

Poľsko-talianska herečka Kasia Smutniak na... Foto: SITA/AP, Claudio Onorati
Kasia Smutniak Poľsko-talianska herečka Kasia Smutniak na vyhlásení cien Silver Ribbons v Taormine.

Vanessa Paradis

Luxusné kúsky ako napríklad od Chanelu a biele tričko? A prečo nie! Herečka Vanessa Paradis toto spojenie predviedla v Paríži počas týždňa haute couture prehliadok. Hoci sukňu z francúzskeho ateliéru si nemôže dovoliť každá žena, podobný model vo vzorovanej verzii a s kaskádou volánov nájdete aj v obchodoch s dostupnejšou módou. Tak hľadajte!

Herečka a modelka Vanessa Paradis na prehliadke... Foto: Profimedia
Herečka a modelka Vanessa Paradis na prehliadke Chanel Haute Couture. Herečka a modelka Vanessa Paradis na prehliadke Chanel Haute Couture.

Ashley Graham

Slávna modelka s krivkami nie je dámou, ktorá by sa naťahovala len do tmavých vecí, aby ju opticky zoštíhlili. Práve naopak – zvolila aj biele tričko a minisukňu s prúžkovaným etno vzorom. Efekt sexepílu jej dodáva ešte detail uviazaného tričko v oblasti drieku. A naozaj to vyzerá zvodne.

Modelka Ashley Graham tiež miluje obyčajné... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Ashley Graham tiež miluje obyčajné biele tričko. Modelka Ashley Graham tiež miluje obyčajné biele tričko.

Kristen Stewart

Opakom Grahamovej je superštíhla Kristen Stewart. Podobne ako jej kolegyňa zo šoubiznisu volila krátke tričko, jemne odhaľujúce pupok. K nemu si obliekla puzdrovú sukňu, za ktorú by sa nemusela hanbiť ani riaditeľka banky (inak, sukňa je značky Chanel!). A výsledok je skvelým mixom mladistvej ležérnosti so štýlovou ženskosťou.

Herečka Kristen Stewart na filmovom festivale v... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Herečka Kristen Stewart na filmovom festivale v Cannes. Herečka Kristen Stewart na filmovom festivale v Cannes.

Chrissy Teigen

Modelka a matka Chrissy Teigen využíva základný bavlnený kúsok pri svojich prechádzkach s deťmi. Kombinuje ho však štýlovo – priam akoby si rovno z materskej mala odskočiť na festival Coachella. Džínsové šortky s rozstrapkaným okrajom, biele tričko a k tomu dlhý županový plášť, to všetko doplnil klobúk a mestká kabelka.

Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen má... Foto: Profimedia
Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen má tiež rada obyčajné biele tričko. Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen má tiež rada obyčajné biele tričko.

Melanie Doutey

Popularita kalichových a skladaných sukní je v aktuálnej sezóne veľmi vysoká. Vyhľadávajú ju aj celebrity – napríklad francúzska herečka Melanie Doutey tento trend prepojila práve s bavlnenou snehobielou klasikou. Detail ohrnutých krátkych rukávov dodáva opticky zaujímavý objem v hornej časti. Výsledok je štýlový a pritom obstojí aj na stretnutí s fotografmi.

Herečka Melanie Doutey na prezentácii filmu v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Melanie Doutey na prezentácii filmu v Cannes. Herečka Melanie Doutey na prezentácii filmu v Cannes.

Keri Russell

Niektoré premiéry sú pompézne a iné trošku menej. Ale skombinovať biele tričko, napríklad s tylovou sukňou v midi alebo maxi-dĺžke sa nemusíte báť ani, keď na premiéry nechodíte. Môžete to s touto kombináciou skúsiť napríklad pri nedeľňajšej prechádzke alebo návšteve brunchu či obeda. Inšpirujte sa hviezdou seriálu Felicity.

Herečka Keri Russell a jej manžel Matthew Rhys... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Keri Russell a jej manžel Matthew Rhys Herečka Keri Russell a jej manžel Matthew Rhys na premiére ďalších epizód The Americans.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #Biela #Vanessa Paradis #štýl #kombinovanie #tričko #jednoduchosť #Ashley Graham

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...