Bodky verzus prúžky v červenej! Duo hviezd, ktorým sa môžete inšpirovať!

Prítomnosť červenej farby v dámskom šatníku je už desaťročia takpovediac povinnosťou. Trend posledných mesiacov však velí jasne - červenej čo najviac.

21.03.2018 09:00
debata

Samozrejme, niektoré dámy majú strach, či dokážu takýto výrazný odtieň unosiť – najmä, ak je trendom mnohých značiek nadvláda červenej od hlavy až po päty – potvrdili to aj značky ako Calvin Klein či Valentino.

Alternatívou je však pracovať s niektorým z červených odtieňov (nemusíte lipnúť na žiarivej červenej, môže ísť aj o vínovú, červenú s oranžovým nádychom či šarlátovú) a doplniť ho vzormi. Medzi základné sa nepochybne radia bodky a prúžky. S oboma sa v ženskej garderóbe dá pracovať pomerne ľahko – fungujú ako magnet pre oči, dokážu nositeľke dodať serióznosť aj štýlovosť, pridáva sa hravosť. Dva ukážkové príklady sme našli priamo v Hollywoode.

Margot Robbie

Herečka Margot Robbie na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Margot Robbie na archívnom zábere. Herečka Margot Robbie na archívnom zábere.

Na Oscara nominovaná herečka volila populárny prúžkovaný dezén, v ktorom sa spája čierna farba so sýtou vínovo-červenou. Kombinácia je na pohľad jednoduchá – nohavicový kostým dopĺňa čierny top a sandálky, ktoré odhalením prstov a podpätkom opticky zlepšujú siluetu. Robbie v tomto outfite ukazuje, ako sa dá pracovať so základnou farebnou kombináciou – červeno-čiernym prvkom v šatníku. Výsledok je efektný a veľmi štýlový.

Michelle Monaghan

Herečka Michelle Monaghan na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Michelle Monaghan na archívnom zábere. Herečka Michelle Monaghan na archívnom zábere.

Ženskejší a pritom veľmi elegantný je výber herečky Michelle Monaghanovej, ktorá si obliekla svetrík v červenej farbe s výraznými bielymi bodkami. Doplnila ho rebrovaná sukňa z úpletu v trendovej dĺžke do polovice lýtok. Lodičky s výraznou špičkou a efektným výkrojom na predĺženie siluety nôh, plus kabelka v hranatom vyhotovení sú skvelou bodkou na doladenie celkového stylingu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #červená #trend #Michelle Monaghan #Margot Robbie #bodky #prúžky

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...