Zvodná (nielen) na Valentína? 9 súprav bielizne, v ktorých ohúrite

O necelý týždeň sa opäť dostanú k slovu zamilovaní. Sviatok svätého Valentína je príležitosťou vyznať a vyjadriť lásku či obdarovať tú najbližšiu osobu. Ale tiež môžete obdarovať samu seba.

08.02.2018 07:00
debata (1)
Dámska bielizeň je neoddeliteľnou súčasťou... Foto: archív značky
Dámska bielizeň je neoddeliteľnou súčasťou blížiaceho sa sviatku zamilovaných. A možno aj príležitosť nejakou sa obdarovať. Dámska bielizeň je neoddeliteľnou súčasťou blížiaceho sa sviatku zamilovaných. A možno aj príležitosť nejakou sa obdarovať. Na snímke model značky Woron.

Ako stvorený je na to práve valentínsky čas a jednou z možností je výber dámskej bielizne. Nezaobídete sa bez nej denne, ale toto je predsa len deň, keď môžete vyberať bez ohľadu na praktickosť a sústrediť sa skôr na efekt, podobu, zvodný detail či luxusný materiál.

Ako naznačujú trendy jednotlivých značiek, trendom pre rok 2018 sa stali najmä základné farby biela a čierna, ktoré však dopĺňajú odtiene modrej alebo sivej. Pridáva sa k nim potom aj lososová alebo bronzová.

Dámska súprava bielizne F&F. Info o cene v...
Zvodná čierna kombinácia bielizne H&M. Dámska...
+7Tmavomodrá podprsenka "bralette" doplnená...

Ak má byť bielizeň nástrojom zvádzania, celkom prirodzene sa predpokladá, že pôjde o dekoratívnejšie kúsky – nemala by chýbať ani transparentnosť, prípadne frivolnejšie volániky, alebo zaoblené lemy a ramienky so zdobnými detailmi. Niekedy však stačí len hravý grafický motív – napríklad v tvare srdiečka a efekt dosiahnete rovnaký.

My sme vybrali deväť súprav bielizne, ktoré sa skladajú z podprsenky a nohavičiek. Možno vás inšpirujú k tomu, aby ste si spravili krajšieho a zvodnejšieho Valentína.

1.

Svetlomodrá dámska súprava bielizne s... Foto: archív značky
dámska bielizeň - súprava - valentínska inšpirácia Svetlomodrá dámska súprava bielizne s kvetinovým vzorom z kolekcie Next. Podprsenka sa predáva za 17 eur, nohavičky stoja 10 eur.

2.

Elegantná dámska súprava bielizne z kolekcie... Foto: archív značky
dámska bielizeň - súprava - valentínska inšpirácia Elegantná dámska súprava bielizne z kolekcie Reserved. Podprsenka sa predáva za 14,99 eura a nohavičky stoja 6,99 eura.

3.

Dámska súprava Intimissimi. Podprsenka sa... Foto: archív značky
dámska bielizeň - súprava - valentínska inšpirácia Dámska súprava Intimissimi. Podprsenka sa predáva za 29,90 eura, nohavičky s kvetinovým vzorom stoja 12,90 eura.

4.

Dámska súprava bielizne F&F. Info o...
dámska bielizeň - súprava - valentínska inšpirácia Dámska súprava bielizne F&F. Info o cene v predaji.

5.

Dámska súprava Elle MacPherson Intimates.... Foto: archív značky
dámska bielizeň - súprava - valentínska inšpirácia Dámska súprava Elle MacPherson Intimates. Podprsenka stojí 59 a nohavičky 49 libier, predáva ich napríklad stránka Net-a-porter.com.

6.

Dámska súprava značky Woron. Info o cene v... Foto: archív značky
dámska bielizeň - súprava - valentínska inšpirácia Dámska súprava značky Woron. Info o cene v predaji, alebo online. Predáva internetový obchod Nila.cz

7.

Valentínska dámska súprava bielizne z kolekcie... Foto: archív značky
dámska bielizeň - súprava - valentínska inšpirácia Valentínska dámska súprava bielizne z kolekcie Reserved. Podprsenka sa predáva za 12,99 eura a nohavičky stoja 5,99 eura.

8.

Zvodná čierna kombinácia bielizne H&M....
dámska bielizeň - súprava - valentínska inšpirácia Zvodná čierna kombinácia bielizne H&M. Dámska korzetová podprsenka za 24,99 eura a nohavičky za 12,99 eura.

9.

Tmavomodrá podprsenka... Foto: archív značky
dámska bielizeň - súprava - valentínska inšpirácia Tmavomodrá podprsenka "bralette" doplnená nohavičkami z kolekcie Lindex. Predávajú sa za 24,99 eura a 9,99 eura.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #luxus #dámska bielizeň #erotika #inšpirácia #súprava #Valentín #detail

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....