Ako nahá? Líčenie, ktoré zvýrazní prirodzenú krásu

S trendom nahého líčenia pracujú dizajnéri aj vizážisti už roky. Naposledy tak urobila Victoria Beckham na prezentácii v New Yorku.

16.09.2017 08:00
Victoria Beckham Foto: ,
Modelka na prehliadke značky Victoria Beckham v New Yorku.
debata (1)

Úspešná návrhárka poslala na mólo modelky, ktoré vyzerali akoby sa ich pokožky sotva dotkla ruka vizážistky. Pravdou však je, že tento nežný a prirodzený vzhľad bol prepracovaným lookom určeným na daný moment.

Základom nahého líčenia je nepochybne kvalitná krycia báza. Jej podstata však nespočíva v tom, aby pleť kryla, ale aby s ňou splynula a pôsobila veľmi prirodzene, ako ľahký závoj. Pri nahom líčení je dôležité uvedomiť si, že pokožka by mala žiariť zdravím, pôsobiť jasne a sviežo.

Na tvári by mali vyniknúť prirodzené črty. Dôležitá je klenba obočia, ktoré musí vyzerať naturálne a nemali by ste ho príliš vytrhávať, stále sa nosí hustota.

Viečka môže zdobiť telový tón alebo krémový tieň v neutrálnych farbách s ružovým nádychom, aby kooperovali s pokožkou. Pri líčení pier sa ponúkajú dve varianty. Buď využijete len telový alebo kolorovaný jemný lesk. Alebo môžete použiť trik, ktorý odtajnila pre magazín Vogue.com vizážistka Pat McGrath. Pery najprv nalíčila a následne farbu z pier zotrela. Jemné pigmenty zostanú na perách a výsledok bude pôsobiť, akoby boli pery jemne pobozkané farebným tónom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham #líčenie #pleť #trend #nahé líčenie

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...