Päť 'nechutných' vecí, ktoré ženy robia, ale nikdy nepriznajú

Nežná polovička ľudstva? To možno. Ale keď príde na tajné zlozvyky žien, prekvapení nikdy nie je dosť. Niekedy poriadne nepríjemných.

12.09.2016 15:46
jarné líčenie - trendy - kozmetika Foto:
Upraviť si líčenie mimo želaných partií pomocou naslineného prsta? Naozaj, dámy?
debata (1)

Magazín Cosmopolitan zozbieral niekoľko aktivít, ktoré v rámci svojej starostlivosti o krásu, ale aj v bežnom živote ženy robia. A niektoré z nich dokážu poriadne prekvapiť. Ktoré? Tak napríklad…

Výmena žiletky

Mnohé dámy sú lenivé meniť svoj holiaci strojček a trvá im niekoľko mesiacov, kým sa k tomu odhodlajú. Veľmi často tiež nájdete v ich kúpeľni žiletku či nástroj s čepieľkami, na ktorých sú ešte zvyšky chĺpkov.

Hubka na mejkap

Nedostatočné udržiavanie hubky na nanášanie mejkapu je vecou, ktorú naozaj ženy robia. Nehovoriac o tom, že sú schopné požičať malú špongiu aj kamarátke. Čo je vyslovene nehygienické.

Vracanie produktu do obalu

K mnohým krémikom či prípravkom dnes dostanete spatulu – malú lyžičku, ktorá má zabrániť kontaktu vašej pokožky (pri naberaní prstami) priamo s krémom. Ženy ju však zväčša odignorujú. Ba čo viac, ak sa im stane, že sa im náhodou na prst nalepí krému viac, alebo nejaký omylom vypadne na plochu umývadla, prstami ho naberú a vrátia späť do kelímka.

Korigovanie líčenia

Nie je to práve najhygienickejší spôsob a ženy ho predsa využívajú. Ak im ujde ruka a vyjdu z linky pri nanášaní tieňov, očnej kontúrovacej túžky či tužky na pery, zvyknú si nasliniť prst a vyčistiť to práve takto. Ideálnejšie je využiť vatovú tyčinku.

Vyrážky

Najmä verejné záchody, alebo firemné toalety sú miestom, kde sa ženy často upravujú aj takým spôsobom, že si vytláčajú vyrážky, alebo vytrhávajú chĺpky a podobne. Nie, to naozaj nie je najsprávnejšia lokalita…

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hygiena #krása #žena #nechutnosť

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....