Recept na krásu od Kate Mossovej? Je to trik zdarma! A vraj účinný

V slovenskej ľudovej piesni sa spieva o kráse dievčat, ktoré sa umývajú v studenej vode. Zdá sa, že niečo o tom vie aj topmodelka Kate Moss.

16.05.2016 09:00
Kate Moss Foto: ,
Topmodelka Kate Moss.
debata

Britská rodáčka, ktorá patrí aj po prekročení štyridsiatky medzi najžiadanejšie tváre v brandži, má tajný trik na to, ako sa ráno prebrať a naštartovať svoju pleť do dňa. Recept je to extrémne jednoduchý a ešte aj lacný.

Moss sa už dávnejšie priznala k tomu, že každé ráno si ponorí tvár do umývadla so studenou vodou. Pridáva do nej ešte aj ľad. Ľadová voda vraj stiahne opuchy a odstráni známky únavy. Stiahne tiež žilky a dodá pleti prirodzenú červeň. Druhý krok, ktorý Britka podstupuje, je maska z uhoriek. Tá chladivý efekt ešte umocní, ale zároveň pokožku hydratuje a upokojuje. Je to vhodný prostriedok aj na citlivejšiu kožu so sklonom k podráždeniu.

Hoci niektorí odborníci sa bránia tvrdeniami, že studená voda môže byť pre pokožku škodlivá a pridávať jej známky starnutia, Moss si stojí za svojím. Ale, samozrejme, nemyslite si, že by pri ľadovom kúpeli končila. Nasleduje tiež klasický režim krásy, v ktorom nechýbajú vhodné anti-ageingové prípravky či krém s ochranným faktorom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voda #Kate Moss #koza #tvár #studená

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...